Niezly. Nie jest to horror najwyzszych lotow ale ma cos w sobie. Mnostwo retrospekcji, mieszania rzecsywistosci z przeszloscia daje wrazenie dynamiki filmu. Jest kilka strasznych scen, przy jednej nawet podskoczylem, ale generalnie milaem wrazenie ze pomieszanie z poplataniem. Cala akcja dokumentowania nadprzyrodzohej zdolnosci lustra nie mialo zbytnio sensu, cale te przygotowania wrecz smieszne ale przeciez to tylko film
Lepiej bym tego nie ujął. Porównując do groteskowych nieporozumień które zalewają gatunek film na plus, ale można było wycisnąć więcej.
Również uważam, że film jest dość dobry, a muszę przyznać że jestem wymagającym widzem jeśli chodzi o horrory. W porównaniu do horrorów jakie powstają w ostatnich latach to jest wręcz arcydziełem ;) Nie jest straszny, ale mnie w zasadzie żaden horror nie straszy, ale jest nieźle zrobiony i ma ciekawy klimat. Mogę powiedzieć, że jestem zadowolona.
Całkiem interesujący, choć roztrzepany jak przysłowiowe jajka w torcie. Nie wiem, czy nie byłby lepszy, gdyby rzeczywistość rzadziej przeplatała się z przeszłością. Tak czy inaczej, da się obejrzeć bez ziewania.