Doskonała opowieśc,rewelacyjnie zrealizowana,doskonały scenariusz oparty na książce.Uwierzcie mi pierwszy raz zabrakło mi słów....... TEGO SIĘ NIE DA OPISAC TO TRZEBA ZOBACZYC !!!!!! Rewelacyjne kadry,zjęcia. Gra aktorska mistrzowska,nie wspomnę już o muzyce. Prawdziwy dramat w ciekawej zagmatwanej historii......lektura obowiązkowa dla każdego prawdziwego dojrzałego kinomana.Takie filmy jak ten zostają na zawsze w naszych sercach, pamięci nie da się po prostu wymazac.Nie przegapcie tej szansy- OGLĄDAJCIE !!!!!! pozdrawiam serdecznie zapraszając na niebanalne doskonałe kino.
Dokładnie. film poprostu wcisnął mnie w folel! to nie jest historyjka, którą nastepnego dnia sie zapomina. teraz muszę przecztać książkę.
Pozdrawiam
Film rewelacyjny. W pełni się zgadzam. I nasunęła mi się taka mała refleksja, a propos tego filmu. Dotyczy to dylematów jednego z bohaterów filmu "Kukułka". Rosjanin w towarzystwie Fina i Laponki zastanawia się: Czemu nikt nas nie lubi?
Zgadzam się. Bardzo dobry film. Powiedzieć bardzo dobry to za mało, to przedstawiona nam historia wciąga aż miło. Po godzinie zdałem sobie sprawę, że dopiero jestem w połowie filmu, a tyle już się wydarzyło, jakbym poznał pół życia naszych bohaterów i nic dziwnego, że ma się takie wrażenie.
Naprawdę film zostanie w pamięci. Aktorzy pierwsza klasa.