Mozna by sie bylo czepiac tysiaca rzeczy, poczawszy od rezyserii po zdjecia skonczywszy na aktorach. Jestem fanem Deppa, dlatego ogranicze sie tylko to krotkiego stwierdzenia: film bez wyrazu. Ludziom ktorzy nie sa zagarzalymi fanami deppa stanowczo odradzam, a Ci pozostali i tak ogladna z ciekawosci jak i ja uczynilem:)
Moim zdaniem ten film ......nie jest kierowany do wszystkich.....mnie on zachwtcil ta wewnetrzna walka z samym soba
no może zgodzę się że nie był film najlepiej nakręcony ale spodobał mi się jego temat. Film jest inny i może dlatego nie wszystkim przypadł do gustu. Właśnie za tą swoją oryginalnością spodobał mi się. Zastanówcie się jak długo można oglądać filmy o podobnej tematyce - wtedy udaje mi się przewidzieć dalsze losy bohaterów wiem kto umrze itp, co prawda nie pogardzę obejrzeniem takich filmów ale na prawdę to trochę nudne się staje. Muszę jednak przyznać że obejrzałam parę "oryginalnych" filmów i prawdą jest że nie wszystkie były godne uwagi. Chociaż film J.Deepa jest trochę monotonny wg mnie warto go obejrzeć choćby dlatego aby wpisać tu swój koment na jego temat.