Odwróceni zakochani

Upside Down
2012
6,2 30 tys. ocen
6,2 10 1 30485
5,0 3 krytyków
Odwróceni zakochani
powrót do forum filmu Odwróceni zakochani

Jak to większość kobiet lubię filmy o zakazanej miłości niczym "Romeo i Julia". No i tym razem po obejrzeniu samego trailera, mam ogromną ochotę od razu iść do kina i obejrzeć resztę (co rzadko się zdarza, bo zazwyczaj sugeruję się dodatkowo opinią innych). Ale obsada jest świetna, pomysł też mi się spodobał. Ciekawa jestem efektu, bo zamysł dobry :)

Marylyn

Pomysł jest oryginalny, już same plakaty były dziwne. Poszedłem z ciekawości i przyznam, że...dla efektów. Wyszedłem zadowolony bo filmy o miłości kojarzą się często z takimi w których nie za dużo się dzieje a tu był odwrotnie.

ocenił(a) film na 10
Marylyn

Miałem co do filmu duże oczekiwania i nie zawiodłem się. Ciekawy pomysł, przepiękne ujęcia, bez zarzutu technicznie. Co prawda fizyka w filmie działa ewidentnie baśniowo, inaczej jest nie do przełknięcia. Nadal jednak jest to świetny film, polecam, zwłaszcza na seans z kobietą :)

ocenił(a) film na 10
Faktorio

Mnie też się bardzo podobał. Mimo, że minęło parę godzin ja nadal się śmieję, a, łezka też się zakręciła. Super film, troszkę inny, ale według mnie ciekawy, emocjonalny. Ogląda się z wielkim zaciekawieniem. Ten bajkowy świat oraz efekty specjalne też były super. Idziemy do kina i oczekujemy czegoś innego, specjalnego i w tym przypadku tak było :)

anna_1526

Też już byłam! i super jest ten film. Nie zawiodłam się, pomimo sporych oczekiwań. Efekty lepsze niż w nie jednym filmie akcji :) I zgadzam się, że faktycznie emocji tez nie zabrakło - chociaż u mnie to nie problem bo strasznie wrażliwa jestem :P

Marylyn

Spoko film