Jak to większość kobiet lubię filmy o zakazanej miłości niczym "Romeo i Julia". No i tym razem po obejrzeniu samego trailera, mam ogromną ochotę od razu iść do kina i obejrzeć resztę (co rzadko się zdarza, bo zazwyczaj sugeruję się dodatkowo opinią innych). Ale obsada jest świetna, pomysł też mi się spodobał. Ciekawa jestem efektu, bo zamysł dobry :)
Pomysł jest oryginalny, już same plakaty były dziwne. Poszedłem z ciekawości i przyznam, że...dla efektów. Wyszedłem zadowolony bo filmy o miłości kojarzą się często z takimi w których nie za dużo się dzieje a tu był odwrotnie.
Miałem co do filmu duże oczekiwania i nie zawiodłem się. Ciekawy pomysł, przepiękne ujęcia, bez zarzutu technicznie. Co prawda fizyka w filmie działa ewidentnie baśniowo, inaczej jest nie do przełknięcia. Nadal jednak jest to świetny film, polecam, zwłaszcza na seans z kobietą :)
Mnie też się bardzo podobał. Mimo, że minęło parę godzin ja nadal się śmieję, a, łezka też się zakręciła. Super film, troszkę inny, ale według mnie ciekawy, emocjonalny. Ogląda się z wielkim zaciekawieniem. Ten bajkowy świat oraz efekty specjalne też były super. Idziemy do kina i oczekujemy czegoś innego, specjalnego i w tym przypadku tak było :)
Też już byłam! i super jest ten film. Nie zawiodłam się, pomimo sporych oczekiwań. Efekty lepsze niż w nie jednym filmie akcji :) I zgadzam się, że faktycznie emocji tez nie zabrakło - chociaż u mnie to nie problem bo strasznie wrażliwa jestem :P