Nie polecam strata czasu ...jedyny plus to ,że film trwa nieco ponad godzinę.Gra aktorska to żenada ,o bezmyślności bohaterów już nawet nie wspominając a kończąc na "świńskich" i tandetnych scenach zabijania ;/Film jest ochydny i glupi ,wyrywanie i jedzenie flaków trzeba być chorym żeby takie coś kręcić to już się robi coraz idiotyczniejsze reżyserzy takich gniotow posuwają sie coraz dalej...Nie idą na jakość tylko chcą zrazić widza
Przyznam że tym jedzeniem flaków jednak mnie zachęciłaś aby po ten film sięgnąć ;D. A już miałem go sobie odpuścić.
Hehe jak wcale nie miałam zamiaru nikogo zniechęcać:)) obejrzyj a sam stwierdzisz ,że film klasy c
E tam, do "c" klasy to mu daleka, choć parę takich c klasowców widziałem :).
Nie jest najgorszy, choć gra aktorska fatalna, scenariusz też do bani.
Poza tym jakiś taki lęk ten film wywołuje. Nie wiem czy dać 5/10, czy 6/10.
Obejrzałem i faktycznie film jest kiepski. Co prawda 1/10 mu nie wystawię bo widziałem gorsze horrory, ale 2-3 to max na co może liczyć.
Zapomniałem jeszcze wspomnieć że efekty stoją na bardzo niskim poziomie, chociaż mamy tu jedzenie flaków itp. sceny to są tak marnie zrealizowane, że nawet nie wywołują obrzydzenia. Gra aktorska fatalna, zachowanie bohaterów idiotyczne. Jak dla mnie zmarnowany potencjał bo pomysł wyjściowy był niezły.
motyw jak w drodze bez powrotu tyle że w dużo gorzszym wykonaniu.jednakże są filmy gdzie jest duuuużo flaków i bezsensowności a jednak podobają sie ludziom.mam na myśli chociażby pierwszą częśc piły albo oszukac przeznaczenie.może film byłby dobry gdyby pojętni aktorzy w nim zagrali bo nawet z najgłupszego scenariusza można coś zrobic
Film jest tragiczny zgadzam sie w 100% z założycielem tematu, a tak swoją drogą to tez coś chyba ze mną nie tak, że wytrzymałem do końca.
Trzeba się zgodzić - słabizna. Dużo krwi, dużo jelit... a fabuła właściwie żadna.