z panem nieśmiertelnym. ;D
SPOILER
Jak to jest, że kobieta wbiła mu kawał szkła w szyje i nic mu nie było, Michael rzucił w niego taboretem i nic mu nie było, machał mu przed oczami wytrychem i nie trafił, w końcu spadł z dachu i nic mu nie było? Ba, zdąrzyl jeszcze uciec!
Gdyby nie to, że film jest naiwny i do bólu przewidywalny, to ocena byłaby wyższa.
Poza tym irytowała mnie ta dziewczyna Michaela. Wyglądala jak dodatek do filmu. W każdej scenie, w ktorej się pojawiała, była albo w bikini, albo w majtkach, ale w głębokim dekolcie. W sumie, ta aktorka tylko w ten sposob się w filmach pojawia.
"Poza tym irytowała mnie ta dziewczyna Michaela. Wyglądala jak dodatek do filmu. W każdej scenie, w ktorej się pojawiała, była albo w bikini, albo w majtkach, ale w głębokim dekolcie. W sumie, ta aktorka tylko w ten sposob się w filmach pojawia."
Nie ona pierwsza i nie ostatnia :) W Hollywood najważniejszy jest wygląd więc każda młoda aktorka u progi kariery stawia przede wszystkim na swój wygląd właśnie, na swoje ciało...tak już jest i nic na to nie poradzimy
krzesłem dostać to nie taki ból jeszcze dla takiego chłopa, spaść z wysokości to tez przejdzie ale to ze szkłem to chyba całkiem przesadzone no i w dodatku bez pomocy lekarzy dał sobie radę z tą raną i wyleczył ją sam
Zgadzam sie w 100%. Sam obrazek reprezentujacy film byl bardziej straszny niz caly film. Ja sie boje horrorow aled ten to jak bajka na dobranoc. Film b. przewidujacy.
ja akurat Amber bardzo lubię zwłaszcza po filmie ,,Piekielna zemsta'' gdzie pokazała swoje zdolności, poza tym grała nie tylko w tym filmie dobrze. Tutaj rzeczywiście była takim dodatkiem do filmu. Jeśli chodzi o tą akcję ze szkłem to też uważam że to było mocno naciągane, No i końcówka! Beznadziejna czyli że morduje kobiety, dzieci innych ludzi i uchodzi mu to bezkarnie, myślałam że złapią go po tej rodzinie.. ehh nie rozumiem zakończenia, nie podobało mi się