PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=350923}

Ojczym

The Stepfather
2009
6,1 22 tys. ocen
6,1 10 1 22280
4,8 6 krytyków
Ojczym
powrót do forum filmu Ojczym

z panem nieśmiertelnym. ;D

SPOILER

Jak to jest, że kobieta wbiła mu kawał szkła w szyje i nic mu nie było, Michael rzucił w niego taboretem i nic mu nie było, machał mu przed oczami wytrychem i nie trafił, w końcu spadł z dachu i nic mu nie było? Ba, zdąrzyl jeszcze uciec!
Gdyby nie to, że film jest naiwny i do bólu przewidywalny, to ocena byłaby wyższa.

Poza tym irytowała mnie ta dziewczyna Michaela. Wyglądala jak dodatek do filmu. W każdej scenie, w ktorej się pojawiała, była albo w bikini, albo w majtkach, ale w głębokim dekolcie. W sumie, ta aktorka tylko w ten sposob się w filmach pojawia.

ocenił(a) film na 7
SweetEmmeline

"Poza tym irytowała mnie ta dziewczyna Michaela. Wyglądala jak dodatek do filmu. W każdej scenie, w ktorej się pojawiała, była albo w bikini, albo w majtkach, ale w głębokim dekolcie. W sumie, ta aktorka tylko w ten sposob się w filmach pojawia."

Nie ona pierwsza i nie ostatnia :) W Hollywood najważniejszy jest wygląd więc każda młoda aktorka u progi kariery stawia przede wszystkim na swój wygląd właśnie, na swoje ciało...tak już jest i nic na to nie poradzimy

ocenił(a) film na 7
MJ__forever

krzesłem dostać to nie taki ból jeszcze dla takiego chłopa, spaść z wysokości to tez przejdzie ale to ze szkłem to chyba całkiem przesadzone no i w dodatku bez pomocy lekarzy dał sobie radę z tą raną i wyleczył ją sam

ocenił(a) film na 3
SweetEmmeline

Zgadzam sie w 100%. Sam obrazek reprezentujacy film byl bardziej straszny niz caly film. Ja sie boje horrorow aled ten to jak bajka na dobranoc. Film b. przewidujacy.

ocenił(a) film na 7
azlotko

to nie horror tylko dreszczowiec

ocenił(a) film na 3
BunHeaD

do dreszczowca tez mu duzo brakowalo !

SweetEmmeline

ja akurat Amber bardzo lubię zwłaszcza po filmie ,,Piekielna zemsta'' gdzie pokazała swoje zdolności, poza tym grała nie tylko w tym filmie dobrze. Tutaj rzeczywiście była takim dodatkiem do filmu. Jeśli chodzi o tą akcję ze szkłem to też uważam że to było mocno naciągane, No i końcówka! Beznadziejna czyli że morduje kobiety, dzieci innych ludzi i uchodzi mu to bezkarnie, myślałam że złapią go po tej rodzinie.. ehh nie rozumiem zakończenia, nie podobało mi się

ocenił(a) film na 3
Szmminka

ja tez ja lubie. Polecam film ' I zapadła ciemność'