Ojczym

The Stepfather
2009
6,1 22 tys. ocen
6,1 10 1 22320
4,8 5 krytyków
Ojczym
powrót do forum filmu Ojczym

Jak na Thriller to za bardzo przewidywalny, film w ogóle nie trzyma w napięciu, widz sam
sobie może dopowiedzieć co się wydarzy za chwilę (nie cierpię takich filmów). Mam
nadzieje że Ojczym ale z roku 1987 będzie o wiele lepszy. Ocena filmu 3/10 a myślałem że
będzie o wiele lepszy.

konridek

Najlepszy triller jaki w zyciu widzialem, film niesamowicie trzyma w napieciu od pierwszej do ostatniej minuty

ocenił(a) film na 3
stefaniak_a

No nie dziwię się Tobie, że taki film jak Ojczym mógł Ci się podobać, bo jeśli twoje ulubione filmy to : Grudge 3: Powrót klątwy, Obcy kontra Predator, Halloween, a film Skazani na Shawshank oceniasz na 6 to posumować mogę tylko tak że masz dziecięcą wyobraźnie filmową. A jeszcze jedno, piszę się Thriller, a nie triller, pozdrawiam!

konridek

konridek zgadzam się z Tobą. Napięcia w tym filmie jak na lekarstwo, momentami nawet wieje nudą, a to jest ogromny grzech w przypadku thrillera. W dodatku film jest przewidywalny do bólu. Ode mnie 4/10.

ocenił(a) film na 9
tobba

to idz poogladac muminki tylko nie wychodz spod koldry...film zajebiscie klimatyczny cala rodzina i wszyscy znajomi srala ze starchu dla mnie absolutne arcydzielo a najwazniejsze ze bez ani jednego przestoju dla mnie top 10 a obejrzalam kilka tysiecy filmow

psotka2

a na smerfach pewnie dostajecie zawału ze strachu? gratuluje gustu.