Witam. Bardzo fajnie, że po tylu latach film otrzymał oficjalnie polski tytuł i polską okładkę. Pozdrawiam.
Siemka :)
Gdzie tylko mogę dokładam nasze polskie okładki z VHS (już około 800 szt.) i uzupełnianiam tytuły, choć to jest utrudnione przez istniejące w bazie obce tytuły "widmo", które trzeba wpierw uzupełniać o atrybuty przed dopisaniem kolejnego-polskiego tytułu. Szkoda też że wiele filmów ma teraz nowsze i gorsze tłumaczenia niż te dawne tytuły z VHS.
Czasem dopiero przy dodawaniu starego tytułu nagle kojarzę, że film dawno oglądałem, ale obecny tytuł nic mi nie mówił.
Często widzę Twoje komentarze pod zapomnianymi filmami, takie tytuły z kaset dziś często są całkowicie zapomniane, a Ty od lat fajnie to przypominasz. :)
Ps.
Za nic nie mogę sobie przypomnieć VHS-owego tytułu filmu "Mojave Moon" (1996) , jestem prawie 100% pewny że wydał to Imperial, ale nie wpadłem nigdzie na najmniejszy ślad tego polskiego tytułu. Chciałbym go dopisać do bazy i znaleźć polską okładkę, ale bez punktu zaczepienia nie ma szans :/
Może coś kojarzysz?