Kojarzę http://www.filmweb.pl/film/%C5%9Amiertelne+wizje-2004-213730 i nie sugeruj się średnią, bo jeśli "Oko" oceniłaś na 8, to ten też Ci się spodoba. W tym stylu jest też zrobiona seria "Oszukać przeznaczenie". Generalnie tego typu filmów jest masa, ale jakoś nie zapadają w pamięć.
I jeszcze jeden bardzo mi się skojarzył tylko nie pamiętam tytułu, laska jest głucha i "podsłuchuje" jakiś plan zamachu z ruchu warg terrorystów. I ten sam motyw nikt jej nie chce uwierzyć, ale podejmuje się ratowania życia podajże Prezydenta USA. Może ktos pamięta tytuł? Wiem, że jak już leci w tv to na nic niewartym tivienie.
Nie wiem, wydaje mi się,że już kiedyś go oglądałam, a tego filmu Śmiertelne wizje, nie mogę nigdzie znaleźć :(
Ja nie właśnie,ale koleżanka mi go polecała. Podobno jest o chłopcu który widzi zmarłych. O filmie o któreym,piszesz niestety nie słyszałam :( Ale poszukaj na kinomaniaku moim zdaniem tam powinnaś znalezc-ten serwis to wielka kopalnia filmów :)
Ja tam właśnie mam konto, filmu niestety tam nie mam, w ogóle on chyba nie był w Polsce puszczany :(
Nie oglądałam jeszcze "Oko", ale taki troszkę w ten deseń wydaje mi się film "Oczy Julii" .
Oglądałam Oczy Juli też bardzo fajny film, na pewno warto obejrzeć, ale bardziej mi się Podoba Oko :)