Oko

The Eye
2008
6,2 68 tys. ocen
6,2 10 1 68442
4,0 10 krytyków
Oko
powrót do forum filmu Oko

Film jest zrobiony na bardzo wysokim poziomie, pojawiają sie efekty specjalne, muzyka jest idealnie podłożona pod obraz jaki widzimy, aktorzy sa bardzo wiarygodni no i akcja filmu jest zwarta i rzeczowa i nie wkradła sie nuda.
Film jest świeży jak na kolejna produkcje gatunku thriller/horror.

osobiscie bardzo podobał mi sie wątek z mała dziewczynką w szpitalu.
Koniec filmu jest bardzo zaskakujący i nie spodziewałam sie takiego zakonczenia fdopiero widzac nymer cięzarówki powiazałam fakty.

film jest wart polecenia a wiec wsytkim polecam.

stary_wujadacz

Tak o ile ktos nie oglada go w dziennym swietle podczas siedzenia na czacie.

Zwariowany_panicz

pokusze sie na wyzsza ocenę i postawie 5++

stary_wujadacz

W skali od 1 do 10 - 9,5! Polecam! Zastanawiajace jest dlaczego scenarzysci zaineresowali sie kwestia pamieci komorkowej!

stary_wujadacz

Tak 5+ to odpowiednia ocena dla twórców scenariusza, dla rezysera, dla aktorów, dla, muzyków i dla tego kto film złozył w jedną wielką całość która wyszła na 5+

stary_wujadacz

Zgadzam sie film zasługuje na 5+. Wiele jest watkow ciekawych, dramatycznych i tez kilka wzruszajacych.

m_majkel

5+ to bardzo dobra ocena filmu biorac pod uwage ogół i gatunek

stary_wujadacz

Jak dla mnie tez 5+. Jesli oceniac ten gatunek oczywiscie.

ocenił(a) film na 3
lubiepierogi1

Odnosze dziwne wrażenie, że oglądaliśmy całkiem inny film. Jak dla mnie syf, kiła i mogiła. Nic nowego nie wnosi do gatunku, zupełnie nie straszny, może efekty specjalne nie najgorsze. Poziomem podobny do amerykańskiego Ring 2 czyli... naprawdę słabo. W skali 1-10 mogę dać najwyżej 4.

lubiepierogi1

film jak dla mnie bardzo bardzo dobry, ocena 5+ to jak najbardziej poprawna ocena

mordeczzka

ocena 5 jest bardzo trafna, lepiej bzm nie ocenil

ocenił(a) film na 4
drzewman

cxo tak słaco oceniacie?? Ja od razu daję 6 xD

stary_wujadacz

zgadzam sie bezsprzecznie z wystawiona oceną