Film jest zrobiony na bardzo wysokim poziomie, pojawiają sie efekty specjalne, muzyka jest idealnie podłożona pod obraz jaki widzimy, aktorzy sa bardzo wiarygodni no i akcja filmu jest zwarta i rzeczowa i nie wkradła sie nuda.
Film jest świeży jak na kolejna produkcje gatunku thriller/horror.
osobiscie bardzo podobał mi sie wątek z mała dziewczynką w szpitalu.
Koniec filmu jest bardzo zaskakujący i nie spodziewałam sie takiego zakonczenia fdopiero widzac nymer cięzarówki powiazałam fakty.
film jest wart polecenia a wiec wsytkim polecam.
W skali od 1 do 10 - 9,5! Polecam! Zastanawiajace jest dlaczego scenarzysci zaineresowali sie kwestia pamieci komorkowej!
Tak 5+ to odpowiednia ocena dla twórców scenariusza, dla rezysera, dla aktorów, dla, muzyków i dla tego kto film złozył w jedną wielką całość która wyszła na 5+
Zgadzam sie film zasługuje na 5+. Wiele jest watkow ciekawych, dramatycznych i tez kilka wzruszajacych.
Odnosze dziwne wrażenie, że oglądaliśmy całkiem inny film. Jak dla mnie syf, kiła i mogiła. Nic nowego nie wnosi do gatunku, zupełnie nie straszny, może efekty specjalne nie najgorsze. Poziomem podobny do amerykańskiego Ring 2 czyli... naprawdę słabo. W skali 1-10 mogę dać najwyżej 4.