Dopiero zacząłem oglądać- jestem dopiero w 15 minucie filmu. Bohaterka jest w szpitalu po operacji. Operowano jej oczy, żeby przywrócić jej wzrok i zaczęła widzieć duchy.
Z tego co do tej pory zobaczyłem- rozumiem, że uszy też jej operowali??? lol
...Bo zaczęła te duchy również słyszeć, co wcześniej raczej nie miało miejsca...
Ale głupie.
Cóż- zobaczmy, jakie bzdury scenarzyści zostawili na później :D
Pa :)
Skończyłem oglądać. Nie najgorszy- mimo wielu krytycznych ocen. Nie przepadam za filmami z tzw dreszczykiem, ale ten nie był taki zły jak przewidywałem. :)
I nie lubię Alby za bardzo, ale w tym filmie nawet "może być" :)
Dam temu filmowi 7.. Trochę kredytowo, ale gorsze filmy są wyżej oceniane.
Pozdrawiam.
A ty myślisz że ludzki organizm ludzki jest tak prosty i, że człowiek na podstawie realnych manifestacji wizualnych nie może ich jednocześnie słyszeć? Mało wiesz. Zmysły nie działają w kompletnym odosobnieniu
11 lat po moim wpisie- gdy to pisałem Ty pewnie do 2 kl podstawówki byłeś podwożony przez mamę :)
nawet nie pamiętam teraz tego filmu, więc nie pokontynuuję rozważań. Pozdrawiam :)
popatrzyłem na Twój profil- jakie filmy lubisz... Fajne filmy- też je lubię i wracam często do nich. Nie używam już FilmWebu kilka lat i raczej się nie będę tu już logował, więc dyskusji nie pociągnę. to logowanie było spontaniczne, bo rzadko się zdarza zobaczyć odpowiedź na wpis sprzed 11 lat. Teraz jestem już zupełnie innym człowiekiem, mam inne poglądy i inne doświadczenia... Masz rację co do tych zmysłów... Ale dyskusji ciągnąć nie będę...