Początek 9/10, ogólna fabuła 9/10 no i zakonczenie 10/10. Dobry remake, napewno lepszy od poprzednika co do tego nie mam wątpliwości. W przeciwieństwie do większości jak czytam ja oglądałem na pokazach przed-premierowych :P
Biorac pod uwage ze to najlepszy film typu horror/thiller jaki ostatnio sie ukazal mysle ze Angel nie przesadza. Idz do kina to sie przekonasz i tyle.
No ok. Pójdę. Po prostu te ostatnie horrory w azjatyckim stylu wydają mi się takie "na jedno kopyto".
No wiekszosc tak myslala, podobnie i ja. Jak ogladales ostatnio 1408 lub Mgle to uwierz ze nie da sie porownac tych filmow, oko bije je co najmniej o 2 glowy. Zreszta jak bedziesz w kinie to odpisz po filmie jakie wrazenia. Mysle ze nie bedziesz zalowal.
10/10?!?! Na drugi dzień po obejrzeniu zapomina się o tym filmie.. Obejrzeć co prawda można jeśli sie nudzimy ale nic poza tym..
5/10 conajwyżej..
Zapominają to kobiety o tobie(o ile wogule cie widza), to jest zapewne powod dla którego wybrałeś świat wirtualny.
8.6/10 daje za film i 10/10 za reakcje kobitek , dało sie słyszec jak popiskiwały na sali, moja podskoczyła pare razy na fotelu.
Film jest kapitalny, ale o tym juz wczesniej wspominałem!
Czy naprawdę w tym kraju już tylko tak można rozmawiać? Człowieku, weź wyluzuj i nie bierz przykładu z Jarka czy innego Donka, bo to nie jest przykład godzien naśladowania.
W normalnym kraju cudza opinia jest szanowana, tutaj to tylko okazja do wytarcia sobie nią tyłka...
A ty zapomniałeś do czego używa się mózgu a teraz zamknij dupe i tu innych nie obrażaj.
Jak na remake faktycznie dobrze wykonany, ciekawe czy zrobia 2 czesc, cos mi sie tak wydaje ze nei wszystko zostalo rozwiane!
Tylko w jednym sie nie zgodze. Fabula ma 10/10 to ona trzyma napiecie na bawdzo wysokim poziomie. Emocjie ktore panuja podszas seansu sa nie do opisania.
Może mały dopisek ,że te 10/10 to w waszej skali.Niestety nie ma to się nijak do skali FW ,bo film arcydziełem nie jest.Azjatycki odpowiednik zdecydowanie lepszy.Ocena tego remaku między 5.0-5.7/10.Ocena jak najbardziej subiektywna i w niektórych przypadkach pewnie i obiektywna.Dziękuje za uwagę.
Jakoś nie noszę tych stalowych kul mogąc stwierdzić ,że Twój nick ,,niezła dupeczka" jest nie adekwatny do Ciebie samego/samej.Co do kremu na penisa hm...już przesyłka z Allegro w drodzę.Zresza widać jakie Twoje riposty są ,,trafne" i jak orkeślają twój rozwój intelektualny.Pojęcie ascetyzm(to względem tego penisa)jest Ci zupełnie obce.Kolejny osobnik ,którego wykreowała medialna propaganda seksu i który zapewne ma problemy w spółżyciu -o ile wogóle takie coś przechodził.
PS.Masz neostrade? Bo teraz straszna tendencja jest na nią.
haha.... najazd botów czy zbiorowa głupota?
Nawet macie podobną kompozycje nicków
ja bym powiedziął ze wiecej niz dobry, najlepsze okreslenie na film to (przepraszam za wyrazenie obecne tu niewiasty) ZAJEBISTY!!!
Film jest bardzo wporzo, trzyma w napieciu, ma swoj klimat, wychodzac z kina wiesz o czym był.jak dla mnie to bardzo duzo bo ostatnio nie ma dobrych horrorów a ten przywraca mi wiare w producentow filmowych i zasial zalazek nadzieii ze zacznie sie cos dziac w tym kierunku.
Gdy ktoś się waha po przeczytaniu powyższych opinii i jest osobą w wieku powyżej ucznia gimnazjum niech ma na uwadze iż osoby tak wysoko oceniające ten film są uczniami właśnie co najwyżej gimnazjum lub zawodówki.
Wczesniej wpisalem pytanie na zle forum;)Wersji azjatyckiej;D Zamierzam isc na film.Zdania sa podzielone.Wiec chce sie sam przekonac.