Oko

The Eye
2008
6,2 68 tys. ocen
6,2 10 1 68442
4,0 10 krytyków
Oko
powrót do forum filmu Oko

Początek 9/10, ogólna fabuła 9/10 no i zakonczenie 10/10. Dobry remake, napewno lepszy od poprzednika co do tego nie mam wątpliwości. W przeciwieństwie do większości jak czytam ja oglądałem na pokazach przed-premierowych :P

Zwariowany_panicz

Ja tez byłam na pokazie przedpremierowym i uwazam ze film jest extra

Zwariowany_panicz

Ale żeby mu dawać 10/10 (arcydzieło), to chyba przesada...

Solomon_Kane

Biorac pod uwage ze to najlepszy film typu horror/thiller jaki ostatnio sie ukazal mysle ze Angel nie przesadza. Idz do kina to sie przekonasz i tyle.

Giant_2

No ok. Pójdę. Po prostu te ostatnie horrory w azjatyckim stylu wydają mi się takie "na jedno kopyto".

Solomon_Kane

No wiekszosc tak myslala, podobnie i ja. Jak ogladales ostatnio 1408 lub Mgle to uwierz ze nie da sie porownac tych filmow, oko bije je co najmniej o 2 glowy. Zreszta jak bedziesz w kinie to odpisz po filmie jakie wrazenia. Mysle ze nie bedziesz zalowal.

ocenił(a) film na 2
Zwariowany_panicz

10/10?!?! Na drugi dzień po obejrzeniu zapomina się o tym filmie.. Obejrzeć co prawda można jeśli sie nudzimy ale nic poza tym..
5/10 conajwyżej..

rodziu

Zapominają to kobiety o tobie(o ile wogule cie widza), to jest zapewne powod dla którego wybrałeś świat wirtualny.

Zwariowany_panicz

8.6/10 daje za film i 10/10 za reakcje kobitek , dało sie słyszec jak popiskiwały na sali, moja podskoczyła pare razy na fotelu.
Film jest kapitalny, ale o tym juz wczesniej wspominałem!

ocenił(a) film na 7
kocham_pipke

identyczna ocena jak użytkownika kocham_pipke. Nic dodać nic ująć.

kocham_pipke

Fajny nick ;) :*******************************

Zwariowany_panicz

Czy naprawdę w tym kraju już tylko tak można rozmawiać? Człowieku, weź wyluzuj i nie bierz przykładu z Jarka czy innego Donka, bo to nie jest przykład godzien naśladowania.
W normalnym kraju cudza opinia jest szanowana, tutaj to tylko okazja do wytarcia sobie nią tyłka...

ocenił(a) film na 5
Zwariowany_panicz

A ty zapomniałeś do czego używa się mózgu a teraz zamknij dupe i tu innych nie obrażaj.

Zwariowany_panicz

Jak na remake faktycznie dobrze wykonany, ciekawe czy zrobia 2 czesc, cos mi sie tak wydaje ze nei wszystko zostalo rozwiane!

Zwariowany_panicz

Tylko w jednym sie nie zgodze. Fabula ma 10/10 to ona trzyma napiecie na bawdzo wysokim poziomie. Emocjie ktore panuja podszas seansu sa nie do opisania.

Giant_2

Może mały dopisek ,że te 10/10 to w waszej skali.Niestety nie ma to się nijak do skali FW ,bo film arcydziełem nie jest.Azjatycki odpowiednik zdecydowanie lepszy.Ocena tego remaku między 5.0-5.7/10.Ocena jak najbardziej subiektywna i w niektórych przypadkach pewnie i obiektywna.Dziękuje za uwagę.

nicctt1313

eeee twoja skala to pewnie masz z 13 cm :) i sie dreczysz!!! kup se kremik to ci urosnie

Giant_2

:D ale jazda ................................ chlopak pewnie stalowe kule nosi

LaLeCzKaA

Jakoś nie noszę tych stalowych kul mogąc stwierdzić ,że Twój nick ,,niezła dupeczka" jest nie adekwatny do Ciebie samego/samej.Co do kremu na penisa hm...już przesyłka z Allegro w drodzę.Zresza widać jakie Twoje riposty są ,,trafne" i jak orkeślają twój rozwój intelektualny.Pojęcie ascetyzm(to względem tego penisa)jest Ci zupełnie obce.Kolejny osobnik ,którego wykreowała medialna propaganda seksu i który zapewne ma problemy w spółżyciu -o ile wogóle takie coś przechodził.

PS.Masz neostrade? Bo teraz straszna tendencja jest na nią.

Giant_2

:D ale jazda :P ....................................

Giant_2

Ha ha ha.

Ktoś wyraził swoją opinię, to pojechać mu po penisie. Bardzo dojrzałe.

Solomon_Kane

och wybacz ty moj wielgasku :) to bylo ostatni raz ale czasami nie da sie powstrzymac :P

ocenił(a) film na 4
LaLeCzKaA

haha.... najazd botów czy zbiorowa głupota?

Nawet macie podobną kompozycje nicków

Zwariowany_panicz

"Początek 9/10, ogólna fabuła 9/10 no i zakonczenie 10/10."

Super zajefajny 989/1000

Titus_

10/10 za całokształt.
muza rewela, fabuła rewela, emocje kosmos!

krol_nocy79

Oko jest dobre ale 10/10 !!!

9/10 bo się nie posikałam ze strachu :P

Titus_

bla bla bla bla bla bla bal dobry i tyle

Giant_2

Giant 9/10 a nie 10/10 czy kto tak dal 10/10

Giant_2

ja bym powiedziął ze wiecej niz dobry, najlepsze okreslenie na film to (przepraszam za wyrazenie obecne tu niewiasty) ZAJEBISTY!!!

kocham_pipke

Film jest bardzo wporzo, trzyma w napieciu, ma swoj klimat, wychodzac z kina wiesz o czym był.jak dla mnie to bardzo duzo bo ostatnio nie ma dobrych horrorów a ten przywraca mi wiare w producentow filmowych i zasial zalazek nadzieii ze zacznie sie cos dziac w tym kierunku.

Zwariowany_panicz

Gdy ktoś się waha po przeczytaniu powyższych opinii i jest osobą w wieku powyżej ucznia gimnazjum niech ma na uwadze iż osoby tak wysoko oceniające ten film są uczniami właśnie co najwyżej gimnazjum lub zawodówki.

krzysyek

Wczesniej wpisalem pytanie na zle forum;)Wersji azjatyckiej;D Zamierzam isc na film.Zdania sa podzielone.Wiec chce sie sam przekonac.

brutus16

To Twoje pieniądze, Twój czas i Twoja decyzja ;)