Oko

The Eye
2008
6,2 68 tys. ocen
6,2 10 1 68441
4,0 10 krytyków
Oko
powrót do forum filmu Oko

To czego nie dodalem wczesnij bo ktos zrobil smietnik :|

Siedzi laska obok swojego mena :) po 20 min siada mu na kolanach, w momencie jak Jessica wchodzi do windy laska tula sie do niego chowajac glowe w jego meska piers :) (moze tors :P )
Teraz kilka blyskow, dzwiek na pelnych obrotach jak w horrorze :|
i nastala taka dziwna cisza, po chwili patrze a panienka nie wytrzymala napiecia i puscila wszystko co miala w sobie :P gosc doslownie zbladl jak sciana jak sie na niego spojrzalem :)
Nie jestem pisarzem ale takiej akcji w kinie jeszcze nie widzialem a tej kolezance chyba pampersy by sie przydaly.

Ps jak ktos chce wiedziec w jakim kinie aby nie wejsc na to krzeselko to wiecie :) ............................. hehe 10 zl od lepka :P

ocenił(a) film na 7
Zwariowany_panicz

hmm. jeśli ktoś tak reaguje na takie filmy to może powinien darować sobie ich oglądanie:) takie filmy powinno oglądać sie z przyjemnością zajadając popcorn i pijąc cole ;) a nie chować głowę pod fotel czy komuś w bluzę:) ja lubie horrory i oglądam je z przyjemnością.. napewno nie po to by się bać :)

sarah496

no ale wiesz.... niektórzy lubią się bać.. :)
ja na przykład.

Zwariowany_panicz

strach strachem ale jeszcze sa inni i oni musza byc bezpieczni ogladajac film, ja uwielbiam sie bac ale znam swoje mozliwosci i wiem ile jestem w stanie przetrwac na strasznym filmie, tak do granic wytrzymałosci no i aby sobie i tym ktorzy sa ze mna nie narobic wstydu.

P.s.podaj numer konta bo ja to czesto jestem w roznych kinach i nie chialabym trafic na taki fotelik z niespodzianka