Oko

The Eye
2008
6,2 68 tys. ocen
6,2 10 1 68442
4,0 10 krytyków
Oko
powrót do forum filmu Oko

Film generalnie straszny a moze raczej trzymajacy w napieciu, momentami przerazajacy i zaskakujacy, Alba mmmmmm mozna by ja zchrupac, muzyka supcio dodaje tego swoistego horrorowego klimaciku, sensowna fabuła, zadnych dyrdymałów, w trakcie ogladania jakies tam emocje wystepują typu przerazenie strach ale film tez jest wciagający i nie jest nudny a to ogromny plus.

ech miałem nie pisac ale tak jakos mi sie zebrało na przemyslenia.

pozdrawiam filmomaniaków:)

wieelki_mistrz

PLUS PLUS PLUS PLUS PLUS PLUS PLUS PLUS PLUS PLUS PLUS PLUS PLUS PLUS PLUS PLUS PLUS PLUS PLUS PLUS PLUS PLUS PLUS PLUS PLUS PLUS PLUS PLUS

no a teraz do rzeczy w trakcie filmu nie ma czasu na nude, ciagle cos sie dzieje a jak jest chwilka spokoju to i tak czuje sie napiecie bo ma sie wrazenie ze to taka cisza przed burza, no jak dla mnie filkm tak jak juz wspominałam kilkakrotnie kapitalne kino!

jedyne co moge polecic to ogladanie na duzym ekranie!

bicccza

co racja to racja na duzym ekranie film wyglada duzo lepiej i widac kilka swietnyc efektów ktore na monitorku przeoczyłem.

wieelki_mistrz

Ja rowniez polecam. Rewelacja jak dla mnie!

kotalik

Ja juz swoja wypowiedz na temat OKA napisałem i teraz tylko mogę popierać tych którym film sie podobał, proponowac i polecac tym którzy jeszcze go nie widzieli.