Najpierw co do filmu :
Jak mysle to ze Jessica gra w filmie to raczej nie przeszkadza tym bardziej ze moim zdaniem do takiej wlasnie roli sie nadaje. Jak narazie Oko zapowiada sie pozytywnie, brak wiekszych negatywow po za dzieciarnia dopuszczona do neo a i recenzje na zagranicznych stronach sa bardzo pozytywne. Co z tego bedzie to sie zobaczy :) w kinie a nie na zjechanej wersji, goscie ogladaja filmy an 14 calowych monitorkach bez dobrego dzwieku wiec co tu ma sie podobac. Ucz sie to moze bedize cie stac na lepsze!
Piszcie o filmie a nie o swoim zwalonym zyciu itp. kogo to obchodzi, jak tak bardzo lubicie to zapraszam na Klan na TVP bo widac ze zycia poza neo to niemacie.
tak czytam i mysle! co za glaby sie chwala ze ciagna piraty z sieci :) braVo dla tych panow, nie wiem czy wiecie ale miech temu 50 osob polecialo za to!!! i to glownie z serwow emailowych i P2P ;tez nie udostepniali ale samo posiadanie jest karalne tym bardziej za jak juz sie dorwa do kompa to takiemu co piraty ciagnie zapewne ma pelno softu za ktory moze poleciec i to ladnie.
Ogolnie powodzenia! moj koles stracil kompa i 9 tysi na walke z piractwem a przyznal sie dopiero 2 miechy po czasie niemowiac ze oryginal z nieporownywalnie lepsza jakoscia kosztuje grosze!
Strasznie spodobało mi się Twoje spojrzenie na rzeczywistość panującą tu, bardzo zachęcająco piszesz o filmie i bardzo chętnie się wybiorę ale to już wczesniej napisałam, może wybierzesz sie ze mna???