Oko

The Eye
2008
6,2 68 tys. ocen
6,2 10 1 68439
4,0 10 krytyków
Oko
powrót do forum filmu Oko

o filomie nie trzeba sie zbyt rozpisywac bo jeszcze wiekszosc go nei widziala, ale jak ktos lubi cos w rodzaju Klątwa to polecam z malym dopiskiem ze Oko powinno przyciagnac wiecej publiki z uwagi na lepsze wykonanie jak i obsade.

vipe_xcom

No ja jeszcze nie widziałam OKA i nie ukrywam, że czekam na film z niecierpliwością, Klątwa mi sie podobała a dzieki Twojemu wpisowi bez większego zastanowienia wybiorę sie do kina w weekend.

vipe_xcom

Film faktycznie jest utrzymany w klimacie Klątwy a uczucie strachu jest budowane na wielkiej niewiadomej, boimy sie tego co zaraz zobaczymy a muzyka dodatkowo to potęguje.

obsada pasuje jak ulał, nie ma sie poczucia ze aktorzy nie pasuja do filmu, wszystko jest idealnie zgrane.

polecam

bicccza

Film jet niekiepawy, klatwa z okiem moze jest trosze podobieństw ale OKO wygrywa.
Swietny horrorek, z przyjemnoscia się ogląda, trochę straszny ale ogolnie dobry film.

ocenił(a) film na 7
vipe_xcom

film na początku był trochę nudny i dość przewidywalny, ale później zaczął mi się podobać :) niestety poza jedną sceną nie przestraszyłam się zbytnio więc nie wiem czy można to horrorem nazwać :P bądź co bądź polecam film :)