klimat na miarę Die Hard 1, 2, dobre role Butler, Bassett, Freeman i Eckhart - kapitalne sceny walk i eksplozji - POLECAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Patrząc na oceny jakie dajesz filmom śmiem twierdzić, że nie jesteś zbyt inteligentny i oglądasz filmy adekwatne do twojego ilorazu inteligencji :) pozdrawiam :)
Każdy ocenia jak chce. Film ogólnie nie jest zły, ale nie jest też jakiś super. Przyznam jednak, że miło spędziłem przy nim czas. Tak więc ogólnie dałem 7.
Staram się dobrać repertuar pod Twój gust, a smerfy to oglądają moje dzieci nawiasem mówiąc:) No ale o gustach się nie dyskutuje jak to mówią... Masz prawo tak sądzić.... tylko po co zawyżać ocenę filmu który jest jaki jest??
Sądząc po Twoich wcześniejszych wypowiedziach Cyt: "Synku idz się wytrzep i nie pisz już więcej - obejrzyj jeszcze raz minionki rozrabiają " widzę, że nie dorosłeś do pewnych rzeczy więc zastanów się zanim zabierzesz głos na forum.
Gdzie Ty masz klimat? Patos, hamerykańskie uniesienie, bandy idiotów, jeden którego kule się nie imają i wszystko okraszone taką sobie realizacją. Nawet na efekty ich było nie stać, sceny z samolotem to jakaś tragedia, aż mnie oczy bolały od renderowanej grafiki... 3/10
jeśli nie czuejsz klimatu to po cholere dajesz wpisy tu. Są tacy ludzie co widzą klimat i koniec. Ja np obejrzałem i jestem pod wrażeniem. Dałem z czystym sumieniem 8/10.
Są momenty patosu ale to film o hameryce. Ja np lubie real sci fi, czyli np własnie rozwałka białego domu. Genialna obsada. Mogło być lepiej, mogło być gorzej, ale jest dobrze.
Nie rozumiem po co ludzie kłócą sie o filmy. Rozumiem ludzi dających 10/10 filmom, których nie lubie, to oznacza, że Ci ludzie to nie moja bajka i niech trzymają się z daleka ode mnie a nie jeszcze do nich pisać.
Rozumiem tych co podniecają się klasyką i oczekuja od każdego filmu cech wzorca jakim może być pulp albo shawshank czy inne klasyki, i tak hipsteruja jacy to z nich koneserzy kina i ze w nowych horyzontach tylko ogladaja filmy a multikino to zuo. Takich ludzi także omijam bo to nie moja bajka.
Zostawcie się wszysscy na wzajem i piszcie co WG WAS film pokazał a nie wymieniajcie się bzdurami bo i tak nie skonczycie a na koniec i tak zostaniecie przy swoim.
Szkoda czasu.
Tyle apelu to Waszych mózgownic.
PS tak hejtuje jeden film i bede hektować, gówniany Jesteś Bogiem, bo to gówniany film pod każdym względem.
Na razie dzieci.