Olimp w ogniu

Olympus Has Fallen
2013
6,5 76 tys. ocen
6,5 10 1 76070
5,2 23 krytyków
Olimp w ogniu
powrót do forum filmu Olimp w ogniu

Aż strach iść do kina, bo grozi to utratą czasu, paru groszy i zdrowia psychicznego.

qduaty

i takiemu "szmelcowi" dajesz aż 5 na 10 możliwych? za stratę czasu, pieniędzy i zdrowia, aż 5 na 10? egzotycznie :)

ocenił(a) film na 5
harkonen_mgla

5/10 to u mnie ocena "prawie dało się wysiedzieć do końca". Są przecież różne poziomy dziadostwa.

qduaty

czyli, aż tak bardzo nie cierpiałeś. kamień mi spadł z serca :)

ocenił(a) film na 6
qduaty

Bo to nie książki filozoficzne, żeby było owe filmy "mądre". Głupi to może być człowiek. Pewnie chodziło Ci, że nieprawdopodobne są zdarzenia przedstawione w filmie? Każdy film akcji jest stratą czasu, nie wiedziałeś?

ocenił(a) film na 9
qduaty

I dlatego do kina się chodzi bardzo rzadko. Takie filmy się się ściąga z torrentów :D i ogląda w domu . A jak na nieprawdopodobny i przesadzony film patrioto-usa-akcji nie jest zły. To jest rozrywka dla mas. :D

gruby825

Chyba dla mas amerykanów.
Bo przepraszam ale moje karta płatnicza jest lepiej zabezpieczona niż ten ich cały system cerber. Złamali sobie siedmio-znakowy (SIEDMIO!) kod wpisując nieskończenie wiele możliwości. No błagam, to mi po trzech błędnych PIN-ach zżera kartę, a u nich nie może zablokować systemu na cholerne 30 minut choćby?!
A Secret Service to przechodziło chyba szkolenie u pana Kazia - ochroniarza biedronki, razem z wielkim panem generałem. "Mają NASZĄ broń najnowszej generacji. A co tam wyślijmy parę śmigłowców chłopaczki strzelą i rozwalą".
Albo ja się robię za stara na takie filmy, albo głupota ludzka osiąga nowy poziom.

ocenił(a) film na 8
nenthil

Secret Service to przecież lamusy i każdy na świecie o tym wie... Pozatym coś jest w tych słabych zabezpieczeniach, bo po tym filmie zrobiono dodatkowe szkolenia i zabezpieczenia na wypadek ataku.

ocenił(a) film na 4
LeoMessi86

he,he,poważnie?