Aż strach iść do kina, bo grozi to utratą czasu, paru groszy i zdrowia psychicznego.
i takiemu "szmelcowi" dajesz aż 5 na 10 możliwych? za stratę czasu, pieniędzy i zdrowia, aż 5 na 10? egzotycznie :)
5/10 to u mnie ocena "prawie dało się wysiedzieć do końca". Są przecież różne poziomy dziadostwa.
Bo to nie książki filozoficzne, żeby było owe filmy "mądre". Głupi to może być człowiek. Pewnie chodziło Ci, że nieprawdopodobne są zdarzenia przedstawione w filmie? Każdy film akcji jest stratą czasu, nie wiedziałeś?
I dlatego do kina się chodzi bardzo rzadko. Takie filmy się się ściąga z torrentów :D i ogląda w domu . A jak na nieprawdopodobny i przesadzony film patrioto-usa-akcji nie jest zły. To jest rozrywka dla mas. :D
Chyba dla mas amerykanów.
Bo przepraszam ale moje karta płatnicza jest lepiej zabezpieczona niż ten ich cały system cerber. Złamali sobie siedmio-znakowy (SIEDMIO!) kod wpisując nieskończenie wiele możliwości. No błagam, to mi po trzech błędnych PIN-ach zżera kartę, a u nich nie może zablokować systemu na cholerne 30 minut choćby?!
A Secret Service to przechodziło chyba szkolenie u pana Kazia - ochroniarza biedronki, razem z wielkim panem generałem. "Mają NASZĄ broń najnowszej generacji. A co tam wyślijmy parę śmigłowców chłopaczki strzelą i rozwalą".
Albo ja się robię za stara na takie filmy, albo głupota ludzka osiąga nowy poziom.
Secret Service to przecież lamusy i każdy na świecie o tym wie... Pozatym coś jest w tych słabych zabezpieczeniach, bo po tym filmie zrobiono dodatkowe szkolenia i zabezpieczenia na wypadek ataku.