Kompletne dno, fatalne dialogi i gra aktorów. Oczywiście film na wskroś przesiąknięty patosem i uwielbieniem dla wszystkiego co amerykańskie. Najgorszy film jaki w tym roku oglądałem, kompletna strata czasu.
Ścieżka dźwiękowa to powinno być samo - "usa, usa" krzyczane przez jakiś marines albo hymn usa :D
dokładnie, nie sposób się nie zgodzić. Ja film wyłączyłem po 30 minutach bo bałem się o swoje zdrowie psychiczne. Teraz Korea Północna to największe zlo świata a Amerykanie dzielnie bronią swojej ojczyzny. Nie dziwne że amerykanie są tacy głupi skoro są karmieni na każdym kroku taką propagandową papką.
Ja to samo, no nie dałam rady po prostu, mimo całych dobrych chęci i sympatii dla Butlera... I to w imię tego swojego patosu teraz nas wszystkich szpiegują. Porażka na całej lini. Film głupszy nawet od "Operacji argo"
Przecież ten film taki miał być. Już trailer wyjaśnial z jakim kinem bedziemy mieć do czynienia. Nie rozumiem skąd te pretensje. Mało wybredny jakiś jestem. ale słyszałem, że medycyna tak ostatnio posuneła się do przodu ,że i z "małowybredności" potrafi uleczyć.
Mój drogi, jakoś mi po prostu nie podszedł. Zirytował zamiast bawić. Nie wiem w czym rzecz. To dziwne, bo niektóre typowe amerykańskie mi się podobały. Np Szybcy i wściekli, Niezniszczalni, Szklana Pułapka, Drużyna A... No i co poradzisz:)
oj dobra. Najważniejsze, że znowu masz swój normalny, piękny awatar. Podczas naszej ostatniej krótkiej rozmowy {no usuneli temat} miałaś zupełnie inny i to mną wstrząsneło. Miałem łzy w oczach i przez długą chwilę zastanawiałem się czy nie wstąpić do klasztoru. Wróciłaś na szczęscie. Bóg jest wielki.
No właśnie, czemu usunęli? Narozrabiałeś coś?;) Tak zmieniam czasem, w zależności od humorku.
Nigdy w życiu nic nie narozrabiałem, a 50% moich tematów jest usuwana.
i gdzie tu sprawiedliwość ?? Właśnie o grzybkach na inne założyłem. Przeczytaj , bo pewnie zaraz zniknie.
Nie zmieniaj. Masz najpiękniejszy awatar na Filmwebie. Taka jest prawda.
Nie lubią Cię tutaj czy się komuś naraziłeś?
Potrafisz zakomplementować kobiecie:) Powinni się niektórzy od ciebie uczyć.
Pewno mnie moderacja nie lubi, bo czasem sobie po nich pojadę. Nie znoszę tych wszystkich, banów, blokowań i usuwania tematów i donosicielstwa.
Niektórzy się uczą. Od małego uwielbiałem kobiety. Dobrze sie czuję w damskim towarzystwie . Chyba ze mnie taka mentalna baba.
Trochę za bardzo się swoją rolą przejęli chyba.
No widzisz. Ja jednak wolę towarzystwo mężczyzn. Kobiety są jakoś mało konkretne.
No widzisz, a ja mogę zapytac czy to Amerykanie są głupi bo bronią swojej ojczyzny czy może ty i tobie podobni polaczkowie którym media wmawiają na każdym kroku że białe jest czarne a czarne jest białe, że już niedługo wszelkie patologie będą tu na porządku dziennym, że Polską już właściwie nie rządzą Polacy, że Polak w swoim (???) kraju czuje się jak niewolnik itd. Czy więc Amerykanie są nienormalni że walczą o swój kraj czy może polactwo to skończeni durnie że walczyć o swój interes nie potrafią bo są ogłupieni przez media a w dodatku podszyci mega tchórzem ? Polacy byli kiedyś, walczyli o swoje. Teraz rosną zwykłe ciotki nie rozumiejące patriotyzmu i walki o swoje prawa i ojczyznę dlatego pusty dzieciaku nie pier... mi tu swoich bredni bo sam się podsumowujesz jakim jesteś prostym i pustym tworem "wychowanym" przez dzisiejsze mega durne portale i media.
To nie dla Was chłopaki, nie zrozumiecie tego typu filmów. Do tego trzeba być patriotą. Na wskroś patosem :D
Co tu dużo gadać typowy Amerykański film akcji z dość dobrymi efektami i średnimi dialogami. Ale już po przeczytaniu krótkiego opisu można było wywnioskować, że ten film właśnie taki będzie, przesadzony, wyolbrzymiony i nierealny. Ale czy nie tego chcieliśmy?
A chcieliśmy? :D Może. W każdym razie trzeba pamiętać, że to są zawsze w jakiejś mierze filmy propagandowe, dla Amerykanów, którzy mieszkają w kraju będącym mocarstwem, ale nie mającym mocy na powstrzymanie skutecznego ataku terrorystycznego. I to jest Amerykanów trauma i lęk od 2001 roku. I jakoś ten lęk muszą leczyć.