Zgadza się !!! Dzisiaj byłem na tym filmie w kinie i wniosek jeden : Znakomity Akcyjniak w Stylu Lat 90 !!!
W znacznej większości tak, ale końcówka (to wyjście z budynku) jak komedia romantyczna. Brakowało tylko, aby Butler uklęknął przed Eckhartem i powiedział, że bierze rozwód z żoną, bo kocha swojego prezydenta nad życie. Do tego kilka śmiesznych scen (filmowcom nie mogę odmówić poczucia humoru) - "jak mam to wyłączyć?" "Najpierw musisz znaleźć przycisk z napisem >>wyłącz<<" No po prostu mistrzostwo i cała sala w śmiech na pokazie przedpremierowym. :D
To było już pod koniec! Po tej bójce z tym Kangiem, gdy ten już leżał martwy i po uściskach z prezydentem. Nie wiem, jakieś 5-7minut przed końcem filmu. ;)
A to coś kojarzę
Ricka Yune widziałem w innych filmach
Polecam Ci Ninja Zabójca i Piąte:Nie zabijaj
Popieram wszystkich, którzy mówią, że dobry akcyjniak w starym stylu. A Butler zwyczajowo już sprawdził się w tej roli. Wszystkich zawiedzionych najnowszą "Szklaną Pułapką" polecam ten film. Tutaj to jest poziom.
Oglądałem film 2 dni temu. Dla samego Butlera można go zobaczyć ale film jest słaby. "My super amerykanie..." itd. Propaganda społeczna, jak w co drugiej takiej produkcji, słaby humor, wręcz żenujący momentami. Oczywiście efekty specjalne niesamowite..., no tak trzeba nadrobić jakoś fabułę :) IMO