Takie filmy powstawały w latach 80tych, Rambo i Commando by sie uśmiali. Bezwględność
terrroystów filmie można porównać jedynie z proporcjonalnie głupim scenariuszem. W tym filmie
rozdają śmierć jak misjonarze różaniec ubogim dzieciom w Afryce. Reasumując film przeznaczony
dla podkategorii z gatunku "nie myśl, patrz, klaskaj uszami". Dla niewymagających wprost idealny
w międzyczasie obowiązków domowych równie fadcynujących jak ten denny filmik. Ocena 5/10. A
jaka jest wasza opinia? Dziś efekty specjalne to zdecydowanie za mało, by film można określić
mienem godnego obejrzenia.
specjalnie odszukałem stare hasło do konta, żeby odpowiedzieć na tą opinię. Naczyytałem się sporo negatywnych opini na temat tego filmu, jednak już kiedyś zamierzałem go obejrzeć. Nie żałuję! Film na wysokim poziomie, trzymał w napięciu, szczęgólnie w drugiej połowie. Prosty, zawiera najważniejsze wartości, polecam!
"Na Zeusa co za syf!" i ocena 5/10? Jak masz takie zdanie to maks powinien być 3/10.
Skoro nie widzisz sensu, aby głupie filmy na podstawie głupich scenariuszy powstawały, to po co je oglądasz i tracisz czas na ich głupie opiniowanie? Najwyraźniej nie lubisz tego gatunku filmowego, więc skup się na komentowaniu tego, który leży twojemu gustowi najbliżej.
Film jest porządnie zrobiony i warto go obejrzeć, a jak ja chcę obejrzeć coś mądrego, biorę czasopisma naukowe lub otwieram encyklopedię...która też nie jest wolna od błędów, lol
Mylisz się bo lubię takie filmy. A ten po prostu jest kiepski. Jak zaczynam oglądać to nie jestem jasnowidzem. Nie wiem czy będzie dobry czy nie.
Jeżeli to jest dla Ciebie "syf" to co dopiero powiesz o filmie "Świat w płomeniach ?
Syf to może nie jest ,ale już na dzień dobry opanowanie białego domu w jaki sposób zostało to już bajka., i można powiedzieć ,że powinno się wyłączyć film ,ale go obejrzałem ze względu na Gerarda Butlera .Bajka ta nie była zła .Oceniłem na 5.