Czy myślicie że jest szansa na to, że film doczeka się kolejnej części. Moim zdaniem główny bohater ma spory potencjał, można by jeszcze z nim nakręcić kilka filmów.
na 100% nie , nie ma czego przecież rozwinąć , SPOILER wszyscy źli pozabijani dobrzy żyją , a żony prezydenta nikt nie wskrzesi
Jednak w "Szklanej pułapce 2" pojawili się zupełnie nowi przeciwnicy i wyszła z tego świetna kontynuacja. Wystarczyłoby tylko wziąć postać odgrywaną przez Gerarda Butlera i umieścić ją w jakiejś nowej scenerii, z nowymi przeciwnikami i nowym zagrożeniem i przy odpowiednim scenariuszu powstałby całkiem niezły film akcji.
może i masz racje ale nie jestem fanem sequeli , film dobrze się przyjął to może twórcy to wykorzystają , nie mam pojęcia :)
tak myślisz ? Mi się wydaje że może być kontynuacja ale tym razem może chodzić tu o zemstę brata, ojca, wujka, ciotki...wszystko jedno kto. Wiem, wiem że podobnych scenariuszy było kilka choćby np Szklana Pułapka 3, Uprowadzona 2. Ale jeśli będzie to fajnie napisane i widowiskowe tak samo jak pierwowzór to mają moja kasę.
Wahałem się by iść na ten film i nie żałuję, kino akcji jakie lubię. Jeśli komuś podobały się kiedyś Liberator potem Szklana... to niech idzie do kina.