Olimp w ogniu

Olympus Has Fallen
2013
6,5 76 tys. ocen
6,5 10 1 76070
5,2 23 krytyków
Olimp w ogniu
powrót do forum filmu Olimp w ogniu

niestety tylko 3/10 i to naciągane. Strasznie się zawiedliśmy na filmie. Jedyne co dobre to gra aktorska ale nie przysłoniła kiepskich nakładów komputerowych. Błędów od groma ale po jednym chciałem film wyłączyć. Pod koniec filmu gdy spada helikopter na biały dom to rozwala lewą stronę budynku (stojąc do frontu) ale na koniec filmu gdy pokazują budynek to jest rozwalona lewa strona!!! podobnych błędów jest dużo więcej, a szkoda.

ocenił(a) film na 4
ruski011

podchodząc do tego filmu, nie wiedziałem nic na jego temat. Ale czegoś takiego się nie spodziewałem. Strasznie amerykańsko-amerykański, naciągany okrutnie. Ale ten patriotyzm wszystkich bohaterów jest niesamowity. Główny obrońca ameryki jest chyba nacjonalistą i zabija wszystko i wszystkich. Samoloty jak komary spadają po ataku packą. Ale najbardziej mnie rozbawiła scena jak zabierają panią Mcćośtam na dwór żeby ją zabić a ona w międzyczasie powtarza słowa przysięgi hjeheheh Ten koreański terorysta też do końca nie wiedział czego chce , nie wiadomo dla kogo pracuje i w ogóle jakiś taki smutny. Troche mi się go szkoda zrobiło na koniec filmu.