Bardzo piekny i porszajacy film o potrzebie blikosci tej psychicznej i fizycznej. O tym, ze jestesmy zamknieci w naszych
ograniczonych cialach - co wynika z defininicji bycia czlowiekiem. Poruszajacy film o tym, czego potrzebuje kazdy z nas.
To film o przelamywaniu granic, ktore z poczatku wydaja sie byc absurdalne ale po dluzszych zAastanowieniu czesc z
nas dojsc moze do wniosku "Hej, czemu nie.... skoro to jest moje szczescie?"
Zgadzam sie :) tez dałam 9 :) juz po pierwszych pięciu minutach wiedzialam, że film mi się spodoba, a im dluzej go ogladałam, tym bardziej się w nim zaglębiałam. Piękny i poruszający. Szkoda, że są osoby, ktore go kompletnie nie zrozumiały. I czym w takim razie roznimy sie od nich skoro nas tak poruszył? ;)
Miło ze film sprawia, że zaczynacie rozmyślać i sie zastanawiac... A teraz jeszcze zastanów sie dlaczego uwazasz, ze te osoby ktorych ten film nie poruszyl, go nie zrozumiały? I dlaczego wydaje cię iż fakt że ciebie film poruszył sprawia, ze jestes lepsza od nich? ;)
"Różnimy się" nie oznacza, że "jest lepsza". A teraz zastanów się dlaczego tak to interpretujesz.
"Różnimy się" nie oznacza, że "jest lepsza. A teraz zastanów się dlaczego tak to interpretujesz."
Bo znam ludzi. ;)
Mnie nie znasz. Nigdy nie uważałam sie za lepszą od kogokolwiek. Najwidoczniej jesteś bardzo ograniczonym człowiekiem skoro wszystkich generalizujesz. Tyle na temat.
To co napisałas wczesniej było dosć czytelne, nawet jesli sobie tego nie uswiadamiasz. To ze skonczy sie na ublizaniu z twojej strony, też w sumie bylo łatwe do przewidzenia. Ode mnie EOT.
Dokladnie, nie uważam sie za lepszą od kogoś, napisałam, że sie różnimy. I jesli ktoś pisze, że to jeden z najnudniejszych filmów jakie widział i strasznie sie umęczył w kinie/domu oglądając go, to uważam, że nie zrozumiał przekazu. Tak to już jest z filmami- do jednych trafiają a do innych nie. I tu zadałam sobie pytanie, dlaczego tak jest. Czytaj ze zrozumieniem.