6,7 6,7 tys. ocen
6,7 10 1 6686
7,0 2 krytyków
Ong Bak 2
powrót do forum filmu Ong Bak 2

Bardzo mi się podobał film. Świetna "bijatyka". Nie zabrakło też ciekawego wątku fabularnego. Chociaż mimo to i tak na kolana powalają gównie zdjęcia, sceneria. Walki są ładnie ukazane. Nie są to jakieś błyski i przypadkowe zbliżenia. W wielu momentach akcja jest pokazana w wolniejszym tempie. Trochę film przypominał mi anime "Dragon Ball". Bohater przez długi czas kładł wrogów na łopatki i jedyną przeszkodą było zmęczenie. Ogólnie film uznaje za udany i czekam na ?sequel?.

ocenił(a) film na 3
Przemek_92_

3/10 żenada
ten film nie ma zadnych plusw po za swietnie nakreconymi w niektorych momentach scenach walki.po za tym mega nuda a scena z rytualem tanca doprowadzila mnie prawie do snu.wytrwalem do konca tylko dlatego ze chcialem zobaczyc ostatnia walke.gdyby spartaczyli w tym filmie rowniez bijatyki to musial bym wystawic 1.

ocenił(a) film na 8
rafal394

No nie wiem... W każdym razie nie zgadzam się. Dawno nie było tak dobrego filmu z taką ilością walki, na dodatek świetnie zrealizowaną. To dość klimatyczny i ciekawy film. Scena tańca była taką chwilą odpoczynku - nie zachwyciła mnie, ale nie przyćmiła całego filmu.