6,7 6,7 tys. ocen
6,7 10 1 6686
7,0 2 krytyków
Ong Bak 2
powrót do forum filmu Ong Bak 2

Nigdy nie widzialem filmu, w ktorym sceny sztuk walki bylyby tak realistycznie zrobione. Bez cyrkow i fantazji, ale po prostu brutalne starcia z roznymi przeciwnikami i roznymi stylami walk pokazane w sposob realistyczny.

ocenił(a) film na 7
W8inG4DeatH

Polecam Yip Man, film genialny, sceny walk naprawdę realistyczne.

ocenił(a) film na 8
fijal87

zobacz 1 czześc albo Obronce tam to sie dopiero dzieje.

W8inG4DeatH

Również polecam Ong bak 1 i Yip Man.

Daje 9/10 ong bak 2.

użytkownik usunięty
Areecki

Film rewelacyjny nie jest, napewno nie w całości. Takie to są tylko walki, szczególnie końcowe. A film poprostu dobry. a Ip Mana musze zobaczeć chociaż nie wiem co :).

ocenił(a) film na 2

Ong Bag 2 jedyne co dobre to sceny walki reszta to dno np człowiek krók albo inne jakieś wynalazki w 1 tego nie było i był 100 razy lepszy od tego sh# ;)

użytkownik usunięty
jacek_40

Ale ten człowiek kruk to taki czysto azjatycki klimat. Japończycy lubia tak wydziwiać np. w Death Trance jest podobnie. Mnie się to podoba ;).

ocenił(a) film na 4
jacek_40

Dokładnie . Oprócz scen walki to nie ma nic. Fabuła leży i kwiczy. Zresztą te sceny walk w porównaniu do innych filmów z tym gościem i tak są słabsze. A ta wrona czy co to tam było to w ogóle jakieś nieporozumienie (gościu walczy z 20 osobami na raz i się nawet nie spocił, a tu nagle wyskakuje jakiś przebieraniec i go rozkłada - normalnie odechciało mi się oglądać) .

ocenił(a) film na 9
harry_82

a oglądaliście pierwszą część? tam dopiero była denna fabuła, za to w Tom Yum Goong walczył chyba z 50 na raz i też było dobrze. ta część pod względem fabuły jest chyba najlepsza, sceny walk nie zaskakują tak jak w jedynce, ale są mocne i to wystarczy

ocenił(a) film na 9
jacek_40

a taki wynalazek jak słownik ogarniasz? nawet tytułu nie umiesz napisać poprawnie.