PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=109508}
7,3 24 tys. ocen
7,3 10 1 23694
5,4 9 krytyków
Ong-bak
powrót do forum filmu Ong-bak

to mi bardziej wygląda na komedie niż film o karate a walczyli jak pokraki!!!!!!!!!!!!!

ocenił(a) film na 9
segal

Nie znasz się ty pseudo-znawco, to nie jest ani film karate, ani komedia, tylko film o muay-thai, "ZNAWCO".

segal

co za dzieciak. Zmein ten avatar bo wstyd sobie robisz....

ocenił(a) film na 9
CR7

kto ma go zmienić?....................................

CR7

Ty masz za to jeszcze lepszy avatar. Poklaskać można.

ocenił(a) film na 9
fake300

A co się Tobie nie podoba w moim avatarze? Lubię wschodnie sztuki walki, co? Nie można???

jedrol8

@jedrol8
Ogarnij, nie pisałem do Ciebie.

segal

chyba powinieneś mieć nick sagan nie Segal

segal

Ludzie to nie jest nawet Muay Thai ,tylko Muay Boran ,czyli prawdziwa najbrutalniejsza wersja z XIII wieku. Muay Thai dzisiaj to już w zasadzie Kick boxing ,przynajmniej to w wersji zachodniej. W Muay Boran urzywano "bandarzy" ze szkłem ,ale gdy w końcu kiedyś zginął w takiej walce zawodnik ,wycofano ten element. Są też dźwignie ,rzuty ,ciosy w krocze i ciosy głową. W Polsce podobno było jakieś 8 lat temu 3 trenerów ,ilu jest teraz to ja nie wiem. Wpiszcie sobie Muay Boran na YT znajdziecie rewelacyjne nagrania. Pozdrawiam!

ocenił(a) film na 6
Ottiss14

Mi się jednak wydaje, że to nie jest Muay Thai ani Muay Boran a sztuka walki nazywana Bokator. Wpiszcie sobie tę nazwę w YT to znajdziecie filmy o niej.

ocenił(a) film na 6
Jerod

Chociaż mogę się mylić podobne są do siebie.

segal

w d... byles i g... widziales... moze fabula jest denna, ale sceny walki powalaja wszystko co bylo do tej pory pokazane.. rzez i tyle