<<<SPOILERS>>>
Nauczycielka nie została zgwałcona przez uczniów lecz przez 3 oprychów, którzy pracowali dla dyrektora szkoły. Na jego usługach był też koleś od seksualnych tortur. Pomagali mu też jego wnuczka, uczennica szkoły oraz nauczycielka, znajoma głównej bohaterki. Dyrektor poprzez tortury chciał znieść jej dumę, wymóc uległość, poniżenie i słabość tej kobiety (była mistrzynią w szermierce).
Na pewno nie jest to horror, to według mnie pinku.
Nie podobał mi się za bardzo, dam 4/10
<<<SPOILERS>>>
Nauczycielka Noriko nie została zgwałcona przez uczniów lecz przez 3 oprychów, którzy pracowali dla dyrektora szkoły. Na jego usługach był też koleś od seksualnych tortur. Pomagali mu też jego wnuczka - uczennica szkoły oraz nauczycielka Saeko - znajoma głównej bohaterki. Dyrektor poprzez tortury chciał znieść jej dumę, wymóc uległość, poniżenie i słabość tej kobiety (była mistrzynią w szermierce).
Saeko ponadto chciała się zrewanżować za to, że kilka lat temu jej facet Takashi zakochał się w Noriko i oddał życie ratując ją przed utonięciem. Jak się później okazało, Saeko przygotowała pułapkę na Noriko aby ta utonęła.
Na pewno nie jest to horror, to według mnie pinku. Tortury to przeważnie gwałt, a także bondage, polewanie gorącym woskiem, bicie, lewatywa, doprowadzanie do ekstazy.
Nie podobał mi się za bardzo, dam 4/10. Jednak to w sumie nie moje klimaty.
Raczej mistrzynią w kendo, a nie w szermierce. :) A film rzeczywiście kiepski, też daję 4/10.
zapomnij o polskich napisach. Do takich filmów to angielskich nawet ciężko znaleźć. Do tego akurat są angielskie.
napisy łatwo się robi. Jeśli są np. angielskie z dopasowanymi już czasami wyświetlania to po prostu w notatniku robi się tłumaczenie. Jeśli nie ma odpowiednich napisów albo tworzy się napisy od początku, to na przykład przydatny jest program SubEdit Player