PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=10002817}
7,9 181 tys. ocen
7,9 10 1 181184
7,5 80 krytyków
Oppenheimer
powrót do forum filmu Oppenheimer

Głośno się zachęca, żeby wybrać się na ten film do kina IMAX. Czy faktycznie jest warto? Czy oprócz dodatkowego obrazu jest coś jeszcze, na czym zyskuje film w formacie IMAX? Robił ktoś porównanie seansu do zwykłego kina?

ocenił(a) film na 5
1000_Swiatow

Witam, mam nadzieję że zdążyłem, Nie warto iść do IMAX. Film nie poświęca uwagi żadnej efektywności. Większość scen rozgrywa się w jednym bardzo małym pokoju. Proszę nie iść do kina z nastawieniem na efektywność film to praktycznie dokument.

ocenił(a) film na 10
1000_Swiatow

Wg mnie aspekt audiowizualny jest na pewno lepszy w IMAXie, niż w normalnej sali.

ocenił(a) film na 7
ponczi88

Tylko że w tym filmie nie ma nacisku na te efekty. Dla jednej sceny chyba nie warto przepłacać.

ocenił(a) film na 10
Adam1Kluska

Różnica w cenie nie jest wielka i wg mnie warta tego, bo odczucia znacznie lepsze w IMAX.

ocenił(a) film na 5
1000_Swiatow

Według mnie nie warto jeśli masz się specjalnie fatygować do IMAXa. To film gdzie głównie siedzą i gadają, często w małych ciasnych pomieszczeniach. Jest tam właściwie jedna "kinowa" scena która też nie jest jakoś specjalnie widowiskowa. Spokojnie można obejrzeć Oppenhaimera w normalnym kinie.