Osada

The Village
2004
6,2 189 tys. ocen
6,2 10 1 188728
5,3 39 krytyków
Osada
powrót do forum filmu Osada

Bosz ludzie po prostu w życiu nudniejszego filmu nie oglądałam.. Przez cały film czekałam, aż coś się wreszcie wydarzy.. Do końca nie wydarzyło się nic!! Kompletne dno! Wiele szumu o nic! Z pewnościa NIE POLECAM NIKOMU!! Blehh..

użytkownik usunięty
Lady_Rebel

Kazdy ogladając film oczekuje czegos innego, ja dostałam to czego sie spodziewałam,trzymanie w napięciu,wyczekujące sceny i muzyka która przyprawia o dreszcze. Nie potrzebuje krwi i flaków zeby było strasznie bo to nie sztuka a ten film jest z wyższej pólki i nie wazne ze dla kogos to moze bajka ale jak zrobiona! Widocznie nie jestes na tyle wrazliwa i potrzebujesz wiekszych bodźców zeby cos cie poruszyło. Kazdy lubi co innego. A moze po prostu pomyliłaś filmy!?

Nie, nie pomyliłam filmów, zgadzam się na pewno że każdy odbiera wszystko inaczej, ja nie spodziewałam się flaków i krwi, i nie potrzebuję tego by film mnie zadowolił, ale spodziewałam się czegoś, czegokolwiek, a jak dla mnie w " Osadzie" kompletnie nic nie dzieje! No litości! Gdzie Ty tam miałaś napięcie? W którym momencie? Jeśli mam być szczera, to naprawdę uważam osadę za gigantyczne dno. Reklama narobiła smaka.. A Tu NIC..

Lady_Rebel

ps. to napięcie to chyba przedmiesiączkowe ewentualnie tylko... ;-)

użytkownik usunięty
Lady_Rebel

film nie taki zły a czy mogłabym dostać twego czerwonego żołnierzyka do buzi?