Osada

The Village
2004
6,2 189 tys. ocen
6,2 10 1 188729
5,3 39 krytyków
Osada
powrót do forum filmu Osada

Podejrzenie, że te stwory to wymysł mający na celu zniechęcenie do opuszczania wioski nasuwa się samo.Również to, co miało być największym zaskoczeniem-czas akcji-nie zaskoczyło mnie, bo po jaki lek mógłby wysłać Ivy ten facet? Po antybiotyk,a tych w XIX wieku nie było antybiotyków.Fabuła nastręcza zresztą inne problemy natury logistycznej.

ocenił(a) film na 9
Najgorszy_Zbrodniarz

Nie wydaje mi się, by największym zaskoczeniem miał być czas akcji, co może sugerować chociażby to zdjęcie, na które spoglądał Walker, nie dużo się zmienili od tamtych czasów. Większą zagadką jak dla mnie było to, czy ten facet z ochrony rezerwatu, pozwoli temu młodemu wziąć leki i odetchnąłem z ulgą, gdy widziałem jak spoglądał na to jak młody leki bierze, a jednak na to nie zareagował, czyli musiał o wszystkim wiedzieć ;)

ocenił(a) film na 9
Najgorszy_Zbrodniarz

czas akcji nie miał być zaskoczeniem. był dosyć jasny przez większość część filmu. co do tego, że kreatury nie istnieją i jest to tylko wymysł starszyzny, to widać świetnie przewidujesz. zdecydowanie nie nazwałabym tego przewidywalnym zwrotem akcji.