no też sie wkurzyłam... puścili "Pułkownika Kwiatkowskiego" - bardziej związany z wyborami?...
Taa...lipa. Żeby gorzej nie powiedzieć.
Cholera, to po co zapowiadali Osadę i robili mi w ten sposób nadzieję?^^
jaka ta 2 jest durna!!!!:/ raz na rok puscili rewelacyjny film a tu nagle go nie emitują :/ idiotyzm :/
masakra :/ czekałam na ten film mimo że widziałam go już 3 razy :P widzę ładnie traktuję się widzów tv publicznej
Jasna dupa puścili jakiś żałosny kabareton..no co to jest to żart z widzów
Nic w tym zasranym choć pięknym kraju nie jest tak jak ma być.....
"Nic w tym zasranym choć pięknym kraju nie jest tak jak ma być....."
Nawet program telewizjny -_-
całe szczęście, że nie puścili tego szitu
o ludzie, powinni karać za robienie takich filmów :/
Kasiek - zgodzę się z tobą...
Ludzie nie macie czego żałować... Już nawet najgorsza część Harrego Pottera (rzecz jasna ta najnowsza) jest 100x lepsza od tego czegoś...
myślałam, że zostanę zjechana na te słowa
a tu taka miła niespodzianka :D
pozdrawiam
najwazniejsze to konkretna argumentacją hahahahaha
ale czego się spodziewać po człowieku, który ma w ulubionych min. 300, Pottera, Miss Agent, Piłe 2, czy Teksańska masakra piłą mechaniczną, nie licząc Titanica i Wydział zabójstw, Hollywood. Piratów z Karaibów itd. Filmy z serii "do widzenia rozum". Hłe hłe hłeeee.
Ja o Osadzie nie moge złego słowa powiedzieć i faktycznie chciałem obejrzeć ja w niedziele, ale widocznie doszli do wniosku, że film opowiadający o chamskiej kilkuosobowej władzy, która oszukuje i straszy jej mieszkańców może się źle skojarzyć :D
hahaha
nie wiem z jakich powodów miałabym powtarzać swoją opinię o filmie Osada, gdyż wyraziłam ją na forum dość dawno temu zakładając nawet oddzielny temat, ale widzę, że niektórym nie chciało się nawet sprawdzić :D
poza tym, miło, że zauważyłeś w moich ulubionych tylko te filmy, które chciałeś zauważyć a pominąłeś takie tytuły jak: Big Lebowski, Fanatyk, Hero, Imię róży, Milczenie owiec, Monty Pythona, Nienawiść, Trylogię Zemsty, Podziemny krąg, Uczniowska balanga że o Roninie i Ojcu Chrzestnym nie wspomnę, i wiele innych
oraz te, które mamy wspólnie w ulubionych jak Głowa rodziny, Święci z Bostonu czy Shaolin Soccer
rzeczywiście, wszystkie wyżej wymienione tytuły to filmy z serii "do widzenia rozum"
zresztą czego mogę się spodziewać po człowieku, który ma w ulubionych Kacze opowieści :D
pozdrawiam i nie życzę miłego dnia:D
Jak ja oglądałem Duck TAles to ty u ojca w worku jeszcze byłaś . Widać to, że nie oglądałaś nigy tego, widać, że albo udajesz dorosła,albo boisz się przyznać, że filmy rysunkowe disneya mają w sobie geniusz. średnia ocen także mówi sama za siebie 8.51, więc nie wiem skąd w Twoim poście tak z.jebane spostrzeżenie.
"Big Lebowski, Fanatyk, Hero, Imię róży, Milczenie owiec, Monty Pythona, Nienawiść, Trylogię Zemsty, Podziemny krąg, Uczniowska balanga że o Roninie i Ojcu Chrzestnym" - tak spoko, wiem, dlatego się do nich nie odniosłem, jedynie do jakiś gniotów, które masz, a który normalny człowiek raczej by nie dodał.
Ja nie mówie o tych co hurtem dodajesz do ulubionych, bo wdize, że nie długo cała kinematografia się tam znajdzie. Mówię o kompletnych i debilnych produkcjach. Tyleeee
Redgard
dla Twojej informacji byłam już na świecie jak leciały Kacze Opowieści :D, sama je oglądałam, bardzo je lubię, do dziś mam na kasecie. Tak samo jak Króla Lwa.
a ja nie bardzo wiem, skąd Twoje z.jebane spostrzeżenie, że hurtem dodaje filmy do ulubionych??
a co Tobie do tego ile mam tam filmów??
sorry, koleś, ale jesteś śmieszny w tym argumencie
Tina
nie 100 lat temu, tylko 2 latka temu, strona 7 w komentarzach, jeśli Cię ciekawi
i jeśli Twoim zdaniem Trylogia Zemsty, Podziemny krąg czy Nienawiść to filmy bez drugiego dna, i że Osada takowe posiada to widać, że chyba oglądałaś tylko ten ostatni
i chciałabym sie dowiedzieć jakim sposobem wywnioskowałaś z mojego blogu, że jestem niedojrzała?? :D
psycholożko :D
a ja się do Osady nie przekonałam i nie przekonam :D
aha, mądrale
kultura osobista, dobre wychowanie i dojrzałość emocjonalna nakazuje pisać zaimki osobowe wielką literą (Ty, Twoje, Cię). Tyleeeee
i życzę miłego dnia :D
hejj ja też lubię Kaczę opowieści. Eeeee zgadzam się, że Osada to specyficzny film, ale koleżanka jedzie po filmie bez argumentacji nawet jeśli gdzieś sto lat temu coś napisała o Osadzie.
Big Lebowski, Fanatyk, Hero, Imię róży, Milczenie owiec, Monty Pythona, Nienawiść, Trylogię Zemsty, Podziemny krąg, Uczniowska balanga że o Roninie i Ojcu Chrzestnym, Głowa rodziny, Święci z Bostonu czy Shaolin Soccer TO nie są filmy, które w jakikolwiek sposób zmuszają do rozmyślenia, polemiki z tematem. Są bo są. Są bardzo dobre, ale są tylo płaszczyznowe co Osada, więc wypisanie ich tu jest bezsensu.
Po za tym jeśli nie po filmach to po twoim blogu widać, że jesteś nie dojrzałą osóbką i nie przygotowane na filmy w których jest jeszcze jedno ukryte dno i jest wielopłaszyznowa jak Osada.
Do osady się przekonałam za drugim razem i nie żałuje wcale.
nie życzę miłego dnia
Wyluzujcie ;] ... Pewnie puszczą za tydzień. Jakiś czas temu miał lecieć 'Ronin', a leciała 'Legalna blondynka' (czy jakoś tak ... ) No i 'Ronin' był w następnym tygodniu.
Też mnie to wkurzyło.
Już ustawiłam sobie video, przełączam by nagrać a tu ...Płk. Kwiatkowski :?
Jak coraz dłużej przesuwana była cisza, mówiłam "no już mogła bym tyle a tyle Osady obejrzeć" ...
napisałem do TVP2 czemu nie została puszczona Osada w odpowiedzi otrzymałem:
"Witamy
Najmocniej przepraszamy za tę zmianę, informowaliśmy widzów na antenie, że będzie taka zmiana. Na razie redakcja nie podała nowego terminu emisji filmu "Osada"."
Początkowo myślałem już że TVP nie lubi Shyamalana (nie puścili kiedyś Niezniszczalnego). Ale Rambo 2 też był przesunięty, ale w końcu go puścili. Nie wiem czy przypadkiem nie było tak z Animatrixem na TVN7. Ale jeśli TVP2 nie puści Osady w ogóle, to się obrażę.