Osada

The Village
2004
6,2 189 tys. ocen
6,2 10 1 188728
5,3 39 krytyków
Osada
powrót do forum filmu Osada

Podobał mi się, ale może tylko dlatego, że byłam wtedy mlodsza, i ogólnie cały czas nie patrzałam, tak się bałam ;]
Zastanawiam się, jak ja teraz mogę wejść do lasu...? ;p
Tak żeby sobie powspominać dawne czasy, postanowiłam onejrzeń go se jeszcze raz [chyba na TVP1 leciał] i...
obejrzałam?
Nie. Dlaczego?
Wybierali prezydenta i nie leciał ;p

hehe, to był także mój pierwszy horror, pamiętam, że to właśnie przez niego nie 'tknęłam' horror przez kilka lat... Ach, młodość :D
też bym go obejrzała jeszcze raz, podsumowując to nie był zły film! ;)

ocenił(a) film na 10
rapeddoll

Heh, i znowu to samo: Osada nie jest horrorem!!! :P :P :P.

szarak2

dla dziecka w szóstej kl. podstawówki to horror, uwierz mi :P

ocenił(a) film na 10
rapeddoll

:). Nie no, wiem wiem, ale tak powiedzialem, zeby znowu niepotrzebna dyskusja sie nie wywiazala, ze ktos sie nie bal, a rzekomo powinien ;).

rapeddoll

Hehehe ten film nakręcili 4 lata temu załóżmy że wtedy byłaś w szóstej klasie ... to teraz jesteś w 1 liceum i uważasz że młodość ci już minęła? Dobra jesteś :D

mathersx

taaa, a w zeszły czwartek znalazłam kilka siwych włosów w moich kruczych lokach hahaha xD

Ps. znasz taki środek stylistyczny jak hiperbola? Pozwoliłam sobie wyobrzymić ten odcinek czasu. Nie miałam nic konkretnego na celu, pisząc tak, ale jeśli w jakikolwiek sposób zdziwił cię mój styl pisania i wprowadził w błąd (najwyraźniej) to wielkie kurde sory. hehe.