Osada

The Village
2004
6,2 189 tys. ocen
6,2 10 1 188729
5,3 39 krytyków
Osada
powrót do forum filmu Osada

ale moim zdaniem ten zdecydowanie zalicza się do ich pierwszej piątki. Po zwiastunie myślałem że to będzie coś na prawdę dobrego, ale jak obejrzałem całość to myślałem że pawika puszcze.

salat

Ty chyba synku nie widziales durnego filmu... ech

ocenił(a) film na 8
salat

ten film byl dobry nie wybitny ani beznadziejny ale dobry sa gorsze wystarczy ogladnac np. Liga niezwykłych dżentelmenów lub Aleksandra... to dobiero kichy!!!

ocenił(a) film na 9
parker

To ty chlopcze jestes jeszcze na poziomie Madagaskaru lub za szybcy za wsciekli? Tam to dopiero sie dzieje!!!! lol

ocenił(a) film na 3
Kephir

Ten film to jest taki badziew ze az mi sie tego nie chce pisac.Taka chała ze głowa mała.Nawet wariat Brody nie pomogl mimo ze gral calkiem niezle.Pomysl moze nawet byl dobry (osada odcieta od swiata) ale ten "potwor" to juz bylo smieszne.Jeszcze zeby to prawdziwy potwor byl...Eh...

ocenił(a) film na 10
Radzivill

A co myślałeś że bedzie pełno krwi, bezsensownego zabijania i tak dalej???To idz sobie obejrzeć "Dom 1000 ciał" tylko sie nie posikaj z radości.A co do filmu to nie był genialny ale nie był na pewno badziewiem!!!Shyamalan zrobił to co uwielbia robić czyli zaskakiwać widza na samym końcu filmu dlatego uwielbiam filmy tego reżysera no ale nie wszyscy musze je lubić i nie zamierzam nikogo do nich przekonywać bo to sprawa gustu.pozdro all