jak wszystkie filmy M. Night Shyamalana zreszta (moze za wyjatkiem 'szóstego zmysłu')
A masz coś więcej do powiedzenia buraczku? Napisz coś konkretnego żebym przynajmniej wiedział za co mam cię zmieszać z błotem.
Cóż, bardzo chciałam się wybrać na Osadę, ponieważ widziałam poprzednie filmy Shyamalana i bardzo mi się spodobały. Jednak prawie wszędzie (!) widzę złe recenzje, więc trochę mnie zniechęciliście..
Ale z drugiej strony, ludziom wierzyć nie można. A tym bardziej dzieciom, które wybierają się na filmy typu Znaki i Osada, nie rozumieją jego przesłania a potem wchodzą na stronę Film Webu i piszą głupkowate, krótkie komentarze o treści "beznadzieja". W dodatku twoja krytyka jest nieuzasadniona, więc raczej nie będę jej brać pod uwagę ;/
jakiego przeslania???? przeciez tam nie ma przeslania
chyba ze chodzi ci o republikanskie marzenie, zastrasz wszystkich, zamknij ich w twierdzy i wmów im ze to dla obrony wartosci w ktore wierza
dżizas, po co ja w ogole na to odpisuje...... szkoda ze sie poziom tego forum zniza to onetu powoli ale nieublaganie