PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=453379}
2,9 1,2 tys. ocen
2,9 10 1 1215
3,0 2 krytyków
Ostatni żywy człowiek
powrót do forum filmu Ostatni żywy człowiek

No alfą to na pewno nie jest. Film dno, aż się prosi aby dożywotnio zakazać produkowania filmów wszystkim, którzy maczali łapy przy jego powstaniu. Bez wyjątków. Tak, panie Dacascos, o panu też mówię, wstyd normalnie! A swoją drogą, to myślałem, że z niego trochę lepszy aktor. Tutaj jednak widać, że najwidoczniej się myliłem, bo choć postaci nie miał w sumie żadnej, to jak reżyser jest dupa i nie potrafi nim pokierować to facet jest kompletnie nieporadny przed kamerą. Szkoda opisywać co w tym filmie jest złe, bo trzeba by książkę napisać. Najlepiej w oparciu o tą produkcję pracę doktorską walnąć na temat 'jak nie należy kręcić filmów, chyba że wstydu człowieku nie masz'.
A tak trochę poważniej, to po seansie zacząłem w necie szukać jakichś wiadomości, czy może to coś nie powstało w ramach projektu 'wyprowadźmy dzieci ulicy z uzależnień', albo 'leczmy upośledzone dzieci X muzą". Bo to serio wygląda tak, jakby jakiemuś niedorozwiniętemu dziecku dano w łapę cyfrówkę i niech se film kręci. Gdyby w czymś takim zagrał Dacascos za darmo to bym faceta rozgrzeszył. Niestety, rzeczywistość jest bardziej prozaiczna i okrutna.