śli dużo soób oglądało ten film to napewno każdy sie wpisze do tego tematu. Tutaj piszecie najgłupszy moment z filmu a tych jest wiele.
ja to ogolnie obejrzalem I am Legend a potem dorwalem ten artykul o podrobkach filmow itd m.in na liscie znalazlo sie porownanie I am legend no i wyzej wymienionego kiczu xD I AM OMEGA sam tytul jest zabawny w zestawieniu z oryginalem, nie wspominajac o fabule xD
NAJSMIESZNIEJSZY MOMENT: jak ten oddzial (2 osobowy Redneckow jak ich nazywam) przyjechal to glownego bohatera. On twardo celujac w nich kazal im sie polozyc na ziemi, nie zabral im broni, caly czas panowal nad sytuacja, powiedzial im nie, odwrocil sie, rozwalili mu ta jego chate z bazooki i oczywiscie bez oporu oddal im potem karabin xD co za twardziel!! - nie moglem jak to zobaczylem xD
Stawialbys sie komus kto Ci sekunde temu chate rozwalil i nie masz skad nawet zapasu amunicji wziac? :/ nie wydaje mi sie. Postawili go w sytuacji bez wyjscia wiec musial sie przylaczyc. Poza tym czemu mialby im zabrac bron skoro zauwazyl ze to LUDZIE? Oni chcieli zeby im pomogl - nie zabiliby go, on nie chcial byc sam - tez by im nic nie zrobil.
Hahaha.. Dobrze obronco powiedz mi dlaczego jak w garazu z ta laska odpalal tego zielonego grata wyszedl z niego i z tym cepem czy jak to nazwac poszedl sie lac jak cwaniak i twardziel i ich skopal a za 2 minuty wielce sie przestraszyl i zaczal spieprzac. Czemu bronisz takiego ze tak powiem gowna na najnizszym poziomie. Ludzi ktorzy podrabiaja tak swietny film jak Legenda i narazaja go na straty nalezy ze brzydko powiem OJEBAC w brzydki sposob!!
to nie podróbka wielcy mistrzowie. dajcie jeszcze 28 dni i z 10 innych. wszystkie one bazują na książce i am legend z 54. i tego gniota z willem genialnym aktorem nie można uważać za jedyne właściwe dzieło bo nim jest.
po 2 to temat zombie i takich zaraz jest od dawna wałkowany więc osądzanie gniotów w porównaniu do mniejszego gniota i am legend z 2007 jest śmieszne