PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=418956}

Ostatni Władca Wiatru

The Last Airbender
2010
5,3 51 tys. ocen
5,3 10 1 50518
2,5 25 krytyków
Ostatni Władca Wiatru
powrót do forum filmu Ostatni Władca Wiatru

2/10

ocenił(a) film na 2

Mi się film osobiście nie podobał. Nie słyszałam, ani nie widziałam wcześniej o kreskówce/serialu. Według mnie sama historia/opowieść bardzo fajna lecz dialogi, akcja (a raczej jej brak) i te według mnie niepotrzebne tańce są poprostu beznadziejnę. Uważam, że jego oglądanie to strata czasu. Jest wiele ciekawszych filmów/bajek zarówno dla dzieci jak i dorosłych. Nie polecam

ocenił(a) film na 9
jadzzia

i tu jest strata tego kto nie ogladal oryginalnego anime, ale w filmie bylo faktycznie za duzo tanczenia przy magi niz w bajce

cynamonn

Film jest tragiczny, kilka byle jak pozlepianych, aktorzy jednej miny (Sokka był z nich wszystkich najgorszy), kiepskie sceny walki, irytująca momentami praca kamery i jeszcze kilka innych rzeczy, które można było lepiej rozgerać. Aang niby był głównym bohaterem, ale w zasadzie niewiele można się było o nim dowiedzieć, jeszcze gorzej ukazano przyjaźń pomiędzy nim a Katarą i Sokką... Lepiej sobie anime obejrzeć, naprawdę warto. A film to zmarnowane dwie godziny życia.

jadzzia

Film się nie podobał, ale dodałaś go do ulubionych? Dziwne...

vbazyl

Może to tak z rozpędu i przez nieuwagę.

ocenił(a) film na 2
vbazyl

dodaje wszystkie filmy jakie ogladnelam do ulubionych, zeby wiedziec jakie polecac znajomym do ogladniecia, a jakie odradzac.

użytkownik usunięty
jadzzia

Mi się film też nie podobał. Nawet nie obejrzałem go do końca, tylko 45min, a potem to już tylko przewijałem, bo myślałem, że będzie coś ciekawego - a nie było :(. Ogólnie film dla dzieci. Ja już jestem za stary na takie bajki (prawie 20lat). Nie polecam tego oglądać. Zawiodłem się na tym filmie tylko.

ocenił(a) film na 3

tez wylaczylem po 30 minutach ogladania. naiwna historia, slabiutkie efekty ktore sam bym zrobil identycznie w particle illusion. Film typowo dla dzieci bo starszych widzow raczej nie zainteresuje.