Jak dla mnie jeden z kandydatów do złotej maliny. Tak słabych dialogów to już dawno nie słyszałem. O reszcie wad nie będę się wypowiadał bo już wszystko zostało napisane.
Jak dla mnie zdobędzie Złotą Malinę w każdej możliwej kategorii. Strata czasu i pieniędzy :/
jak strasznie sie zgadzam! ja wiem ze od takich filmów nie można wymagać jakichś bardzo artystycznych wrażeń ale dobrą rozrywkę - powinno się otrzymać! a tu totalne nic, nuda, nic się nie dzieje!
Niestety muszę się zgodzić. Na film czekałem z niecierpliwością, ale jakoś nigdy mi się nie wydawało, by kreskówka "Avatar" była dobrym materiałem na film.
dokładnie.
poziom aktorstwa taki, że... po prostu to przemilczę. wyłączyłam ten film po 10 minutach.
Pewnie dużo kasy poszło na tworzenie filmu, bo efekty komputerowe są niczego sobie. Twórcy mogli zrobić z tego naprawdę dobry film, a stworzyli gniota. Fabuła beznadziejna, tańce jak w Jeziorze Łabędzim, żeby użyć żywiołu, a do tego sceny walk na sznurkach.
"dokładnie.
poziom aktorstwa taki, że... po prostu to przemilczę. wyłączyłam ten film po 10 minutach."
i oczywiście po 10 min oceniłaś cały film? hahahaha z takim podejściem to nic nie oglądniesz;]
spokojnie, mam zamiar się przemóc i obejrzeć to "dzieło" chociaż do 50 minuty, żeby później uczciwie ocenić ^^
Co wy Panowie gadacie - film jest naprawdę przyzwoity, dobrze się go ogląda i mimo wszystko opowiada jakąś tam historię - dodam że muzyka kapitalna ostatni rzadko się przywiązuje uwagę do niej.
Wiadomo jak ktoś chce błyskotliwych dialogów i świetnej gry aktorskiej to trochę się zawiedzie - ale jak chce dobrej akcji, fajnej muzy i przyzwoitej rozrywki to z pewnością powinien go obejrzeć.
Najgorsze są te urwane sceny ale cała reszta jest ok, zresztą pełno jest dzisiaj dużo gorszych filmów.