PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=418956}

Ostatni Władca Wiatru

The Last Airbender
2010
5,3 51 tys. ocen
5,3 10 1 50518
2,5 25 krytyków
Ostatni Władca Wiatru
powrót do forum filmu Ostatni Władca Wiatru

3/10

ocenił(a) film na 3

Jak dla mnie jeden z kandydatów do złotej maliny. Tak słabych dialogów to już dawno nie słyszałem. O reszcie wad nie będę się wypowiadał bo już wszystko zostało napisane.

ocenił(a) film na 1
p_sas

Jak dla mnie zdobędzie Złotą Malinę w każdej możliwej kategorii. Strata czasu i pieniędzy :/

ocenił(a) film na 3
p_sas

jak strasznie sie zgadzam! ja wiem ze od takich filmów nie można wymagać jakichś bardzo artystycznych wrażeń ale dobrą rozrywkę - powinno się otrzymać! a tu totalne nic, nuda, nic się nie dzieje!

ocenił(a) film na 4
east_kaioshin

Niestety muszę się zgodzić. Na film czekałem z niecierpliwością, ale jakoś nigdy mi się nie wydawało, by kreskówka "Avatar" była dobrym materiałem na film.

ocenił(a) film na 5
Arthaniel

A ja mam jeden wyjątek. Muzyka w filmie była świetna i nie zasłużyła na malinę.

p_sas

dokładnie.
poziom aktorstwa taki, że... po prostu to przemilczę. wyłączyłam ten film po 10 minutach.

ocenił(a) film na 2
mallitruff

a ja żałuje że oglądałem go aż przez 50 min, potem zasnąłem...

ocenił(a) film na 3
p_sas

Pewnie dużo kasy poszło na tworzenie filmu, bo efekty komputerowe są niczego sobie. Twórcy mogli zrobić z tego naprawdę dobry film, a stworzyli gniota. Fabuła beznadziejna, tańce jak w Jeziorze Łabędzim, żeby użyć żywiołu, a do tego sceny walk na sznurkach.

ocenił(a) film na 10
p_sas

moim zdaniem jest bardzo fajny

paula20_fw

"dokładnie.
poziom aktorstwa taki, że... po prostu to przemilczę. wyłączyłam ten film po 10 minutach."

i oczywiście po 10 min oceniłaś cały film? hahahaha z takim podejściem to nic nie oglądniesz;]

remolx

spokojnie, mam zamiar się przemóc i obejrzeć to "dzieło" chociaż do 50 minuty, żeby później uczciwie ocenić ^^

ocenił(a) film na 7
mallitruff

Co wy Panowie gadacie - film jest naprawdę przyzwoity, dobrze się go ogląda i mimo wszystko opowiada jakąś tam historię - dodam że muzyka kapitalna ostatni rzadko się przywiązuje uwagę do niej.

Wiadomo jak ktoś chce błyskotliwych dialogów i świetnej gry aktorskiej to trochę się zawiedzie - ale jak chce dobrej akcji, fajnej muzy i przyzwoitej rozrywki to z pewnością powinien go obejrzeć.

Najgorsze są te urwane sceny ale cała reszta jest ok, zresztą pełno jest dzisiaj dużo gorszych filmów.

sokoleokoo2

no i trafiles malina przyznana:)