PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=418956}

Ostatni Władca Wiatru

The Last Airbender
2010
5,3 51 tys. ocen
5,3 10 1 50518
2,5 25 krytyków
Ostatni Władca Wiatru
powrót do forum filmu Ostatni Władca Wiatru

taki średni ten film
wszyscy go strasznie krytykują ...

ocenił(a) film na 1
Emmm_fw

Bo jest on na swój sposób najgorszym filmem w historii. Bo co innego, gdy film tworzą kiepscy twórcy i powstaje kolejny film klasy B. On sobie powstaje, ludzie to oglądają jak lubią takie kino, skoro się sprzedaje to widać ktoś to ogląda.
Tu zaś mamy historie, z której można by zrobić film na miarę Harry'ego Pottera czy nawet Władcy pierścieni, tylko zrobiono z tego straszną kupę. Ten film jest najgorszy bo miał na tacy gotowe składniki do tego by wyszło z tego coś wspaniałego. Wystarczyło odpowiednio okroić fabułę zachowując to co w serialu najważniejsze. Zresztą to było możliwe, bo w pierwszym sezonie sporo jest historii, które skupiają się na wątkach pobocznych (jak np. motyw z Jetem i jego bandą), a nie głównej fabule.
Można powiedzieć, że z tego mogło być coś wspaniałego, a wyszło coś co nie broni się nawet jako samodzielny film (chociażby przez relacji między postaciami, sztuczne dialogi i różne inne błędy)

MistrzSeller

masz zupełną rację
oglądając ten film myślałam na początku, że to będzie jakieś ciekawe ale później zaczął mnie nudzić ....
Ja nie wiem jak takie gówno mógł ktoś nagrać a potem puścić w TV....
to najgorszy film jaki kiedykolwiek oglądałam :0
pa