wszyscy narzekaja na tych aktorow (moze tu nie tak bardzo ale na trailerach tak) ale mam przynajmiej nadzieje ze ich wyglad w porownaniu do bajki bedzie zostapiony dobra gra, cechy charakteru itd
ja nie narzekam na aktorów - wg mnie są rewelacyjni:)
oglądałam ostatnio jakiś krótki wywiad z Noah Ringerem i muszę powiedzieć, że od bardzo dawna nie widziałam tak miłego, wesołego i uroczego chłopczyka:D
nie widzę żadnego problemu z tym, że niektórzy są tzw "innej rasy" (bullshit!), ważne, że odpowiadają wyobrażeniom pierwotnych postaci i tak długo jak będą mieć podobne charaktery i dobrą grę aktorską, będę ich broniła ze wszystkich sił^^
mnie strasznie martwi, że katapultę na statku generała Zhao zagra Christian Bale. On jest za młody do tej roli, dużo lepiej sprawdziłby się tutaj Stallone, a tak przez źle zagraną katapultę cała bitwa może się nei udać :/
Jaką katapultę? o.O skąd się to wzięło? i pierwszy raz słyszę o Bale'u w
tym filmie
bo tak poprawdzie widział ktoś gdzieś kiedyś sprzęt bojowy grany przez aktorów? :P
dobra, Pan Faktorio został z jego błyskotliwością oficjalnie przebity kilkoma ludźmi z forum www.lastairbenderfans.com
Polecam pierwsze dwie strony tematu ;)
General Discussion -> Zuko's Scar
Dzięki za wytłumaczenie mi, że to co napisałeś nie było na serio :) życie
byłoby o wiele łatwiejsze gdybym nie był tak naiwnym człowiekiem.
Nie ma jednak tego złego, co by na dobre nie wyszło, teraz mogę zmarnować
trochę czasu na tym portalu czytając różne pierdoły o filmie :)