PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=418956}

Ostatni Władca Wiatru

The Last Airbender
2010
5,3 51 tys. ocen
5,3 10 1 50540
2,5 25 krytyków
Ostatni Władca Wiatru
powrót do forum filmu Ostatni Władca Wiatru

Dystrybutor nie poinformował wcześniej, że to jest dopiero pierwsza część. Dowiedziałem się dopiero na końcu filmu. Ogółem film opowiada historię pierwszej księgi wody (a historia ta w odróżnieniu od panującej dookoła sieczki niesie wartości).

ocenił(a) film na 1
stalowy_adam

Jeśli byś znał serial wiedziałbyś też, że będą jeszcze dwie księgi: ziemi i ognia. I nie wróżę im świetlanej przyszłości.

ocenił(a) film na 7
grzywka_eyria

Ja się bardzo cieszę, że film został podzielony tak jak serial na księgi i to jest właśnie kolejny plus! Oczywiście szanuję Twoje zdanie "grzywka_eyria" na ten temat, ale ja w przeciwieństwie do Ciebie wróżę im świetlaną przyszłość oraz mocno trzymam kciuki za kolejne odsłony.

ocenił(a) film na 4
lancuh

Ja też trzymam kciuki, że zmieni się reżyser, scenarzysta, operator kamery i team od efektów specjalnych. Ale tak na serio, mogliby się bardziej postarać.

kertiz

Może mi się oberwie za to co napiszę, ale lepszym reżyserem do tego filmu byłby Bay! Teraz czekam na krytykę...

ocenił(a) film na 6
swieca91

to wtedy przy odrobionie szczęścia nagłębszą psychikę miałby glider.

swieca91

Brak krytyki.
Hej, ale na takie głupawe i płytkie "coś" w wykonaniu Baya bym poszła!

ocenił(a) film na 7
swieca91

wydaję mi się, że Bay by podołał ;)

ocenił(a) film na 1
lancuh

Każdy by podołał gdyby miał kasę. A tej w produkcji zabrakło.

ocenił(a) film na 7
grzywka_eyria

ja teraz , jak już gdzieś wcześniej napisałem czekam na kolejną część i mam nadzieję, że ona powstanie : )

ocenił(a) film na 6
lancuh

ja tam znalazłam post chyba z marca, w którym informowano, ze będzie to trylogia. też się tego nie spodziewałam i myślałam, ze te księgi wrzucą wszystkie do jednego filmu :p ale w sumie dobrze, że zrobią z tego trylogię. mam tylko nadzieję, zę dalej pozostanie w rękach Shyamalana.

lancuh

Jutro mam iść na to do kina, i boję się tego co zobaczę. Co do trylogii, może zmienią reżysera?