Ostatni Władca Wiatru

The Last Airbender
2010
5,3 51 tys. ocen
5,3 10 1 50589
2,7 18 krytyków
Ostatni Władca Wiatru
powrót do forum filmu Ostatni Władca Wiatru

Pomaluje im sie pyszczki, ubierze, uczesze, i moga byc podobni, zwlaszcza ze dziewoja ladna i twarz ma niewinna jak Katara.

Ale Jesse McCartney w roli Zuko to masakra i pojechanie po calej serii ATLA. Mogli by go zmienic. Juz teraz fani bojkotuja...

Usagi_V

McCartney Zuko nie gra, oficjalnie tę rolę dostał Dev Patel, ten ze Slumdoga. Ciekawe jak mu to wyjdzie...

ocenił(a) film na 8
Sqrchybyk

Ukazaly sie juz pierwsze zdjecia z planu. Zuko moze byc, ale myslalam ze wygola mu leb zeby wygladal jak w pierwszym sezonie ATLA, a on ma wlosy jak w ostatnim sezonie.

ocenił(a) film na 6
Usagi_V

Oglondałam ten film i mi się za bardzo nie podobał same efekty specjalne zero treści no ludzie to ma być film!
Obejżałam ze zglendu na Avatar Legenda Aanga . No weżcie tam czytali Ichron zamiast Ajron chodzi mi jakby co o wymowe a nie o pisownie! A pozatym niektóre żeczy były tak zmienione (masakra) to niebyło podobne do najlepszej kreskówki świata w wersji filmu! Phew!

ocenił(a) film na 1
Zuzab8

Obejrzałem i tak mnie ten film poruszył że temat se założyłem no lipa nad lipami szkoda hajsu wydanego przez tych ludzi kreskówka jest miliard nad miliardami razy lepsza.

DemiaN

Film jest bardzo zły. Jestem świeżo po obejrzeniu serii animowanej którą byłem zachwycony. Film został zrobiony w sposób beznadziejny, jest mnóstwo niezgodności z pierwowzorem, ma beznadziejny dobór aktorów, a efekty specjalne do ostatniej sceny, są na niskim poziomie. Muzyka była nawet w porządku, na tle reszty wad tego filmu, to jedyna zaleta. Jestem bardzo zawiedziony ponieważ, jak przeczytałem, że twórcą tego filmu była osoba odpowiedzialna za takie działa jak "Szósty zmysł", czy "Osada", aż szkoda się robi. Zdecydowanie NIE polecam, nie warto tracić czasu na ten film.