Ostatni Władca Wiatru

The Last Airbender
2010
5,3 51 tys. ocen
5,3 10 1 50589
2,7 18 krytyków
Ostatni Władca Wiatru
powrót do forum filmu Ostatni Władca Wiatru

Czy ktoś wie czy będzie druga część ?

ocenił(a) film na 4
ewka1914

Nigdy, a przynajmniej na to wygląda. I dobrze.

ewka1914

Drugiej części nie będzie bo shaylaman* został zjechany przez wszystkich za to.(BTW chwała "wszystkim") A tak na marginesie , oglądnij kreskówkę , to ocena zmniejszy się o 7 gwiazdek.

Post Scriptum :To , że film ci się podobał nie upoważnia cię do dawania mu 10 . Najwyżej 8 albo 9 , ale co ja się wykłócam z innymi , każdy ma swoje zdanie . Polecam recenzje Nostalgia Critica.

*Piszę małą literą , bo on nie zasługuje na wielką.

gobo33

saylaman* został zjechany przez wszystkich za to.(BTW chwała "wszystkim") A tak na marginesie , oglądnij kreskówkę , to ocena zmniejszy się o 7 gwiazdek.

Post Scriptum :To , że film ci się podobał nie upoważnia cię do dawania mu 10 . Najwyżej 8 albo 9 , ale co ja się wykłócam z innymi , każdy ma swoje zdanie . Polecam recenzje Nostalgia Critica.

*Piszę małą literą , bo on nie zasługuje na wielką.

ocenił(a) film na 7
gobo33

"To , że film ci się podobał nie upoważnia cię do dawania mu 10."
Jak to nie? Przecież to jego zdanie, a jeśli film mu się bardzo podobał to właś nie od tego jest 10.

mnich06

Ja się nie wtrącam do jego ocen , ale zwykła tępa rozrywka dla mnie nie zasługuje na 10. Jak on taki film uważa za arcydzieło ok. Równie dobrze ja mógłbym dać Phantom Menace 10.

ocenił(a) film na 7
gobo33

Zostaw Phantom Menace w spokoju !.Ja dalem tej czesci 10\10 i jestem z tego dumny!. ;].
Nigdy nie zrozumiem krytyki zarowno Phantom Menace i Jar JAR binksa.Nigdy niezrozumiem krytyki The last airbender!.Wiezcie mi ze widzialem w zyciu duzo gorsze filmy ktore maja duzo wyzsze oceny i recenzje i opinie.

Wiec to dla mnie na zawsze bedzie nie zrozumiale.

lavrenzo84

Jakby co ja uwielbiam Phantom menace. Ta nostalgia , te sceny , ta do bólu kiczowatość. Taki gatunek to guilty pleasure. Po latach wychodzi gorzej , ale znalazłem parę dobrych elementów. "Nie rozumiem krytyki Last Airbender" Ja rozumiem :P. Nie będę narzucał nikomu mojej woli , ale wyjaśnię ci dlaczego film jest krytykowany :
1. Kreskówka jest arcywspaniała. Film na podstawie jest słaby. Porównaj do kreskówki będzie bardzo słaby.
2. Koszmarne aktorstwo i "rasizm" reżysera.
3. Sceny akcji są koszmarne.
4. Karygodne dziury w fabule.
5. Pomijanie rozwoju postaci.
6. Gadanie. Gadanie. Gadanie. Nie chodzi o skupienie , ale o wyjaśnienie motywacji.

To wasze zdanie. Sam dałem 7 "Królestwo

gobo33

kryształowej czaszki". (j%@!%* komputer)

ocenił(a) film na 7
gobo33

bronie tak bardzo The last airbendera bo:

uwielbiam filmy Shamalana i jego wizje
uwielbiam muzyke
uwielbiam ten swiat przeswietny klimat
moim zdaniem swietnie dobrani aktorzy i swietne efekty specjalne
dobre sceny walki
mam poprostu sentyment do bajki i do tego swiata.Tm gdzie ludzie widza kicz i tandete ja to uwielbiam i mi to wystarczy.

tak propo dna!!!.Prawdziwe dno to sa nowe Wojownicze zolwie ninja a ja tak kocham stara wersje wszystkie 3 filmy z nimi z lat 80tych :).

lavrenzo84

1. Faktycznie zrobił 4 dobre filmy.
2. Ja muzykę nawet lubię.
3. Ja tam klimatu nie widziałem. Ładna scenografia.
4. Aktorzy są nijacy jak suchy chleb na śniadanie. Może miałeś szczęście i widziałeś z lektorem. Co do efektów , to scena ucieczki z aresztu po prostu powala nudą.
5. Sceny dla mnie są kiepskie.
6. Okej. Ja swojego gustu nikomu nie narzucam.
7. Podobno ludzie , którzy używają trzech wykrzykników (bądź pytajników) naraz mają zaburzenia osobowości :P.
8. TMNT 2014 dało się oglądać (dla mnie oczywiście).
9. Ja tak samo kocham pierwsze dwa filmy tmnt.
Ja po prostu skomentowałem twój komentarz.

gobo33

Co za brednie? Czy mi sie film podobal czy nie moge dawac 10 lub 1 jak mi pasuje. Film web jest wirtualny, wiesz? Na niby. Dla zabawy.

ILoveMyKitchen

Złota łopata za odkop miesiąca

ocenił(a) film na 5
gobo33

I kogo to obchodzi, jesteś zwykłym czopkiem i nikogo nie interesuje czy według Ciebie coś zasługuje na 10, czy nie. To nie twoja ocena, tylko jego i od dawien dawna ktoś powinien był coś napisać, tylko wiesz - gówna się nie tyka, dla tego pewnie nikomu się nie chciało.

ewka1914

Niespodzianka! Chyba jednak go zrobią ;)

http://www.vcpost.com/articles/86253/20150823/avatar-last-airbender-2-updates-di rector-m-night-shyamalan-defends-first-film-ready-sequel.htm

joasiarybelska

Wspolczuje tym, ktorym nie szkoda bedzie pieniedzy i zdrowia by to obejrzeć - tak samo slaby film jak i Eragon.

ocenił(a) film na 5
Claudija91

Nie przesadzaj, film aż tak straszny nie jest, a Eragon mi się podobał (bo nie znam pierwowzoru) może dwójka wyjdzie lepiej, gorzej już nie będzie.

joasiarybelska

Pozdrawiam z 2021 roku, gdzie dalej nie ma 2 części ¯\_(ツ)_/¯

Annie_34

A chcesz by powstałą bo ja tak

Jozef_Stalin_1382

Nawet jeśli bym chciała, żeby była to producentom się to nie opłaca. Tak jak mi się film nawet podobał to jest zupełnie inny od serialu. Szczerze mogli by zrobić, ale mniej ludzi by to oglądało po szoku pierwszej części.

ocenił(a) film na 5
ewka1914

Nie sądze a szkoda bo to co im nie wyszło mogliby poprawić w drugiej części.Nie znoszę sytuacji w ktorej film kończy się CLIFFHANGEREM a w planach nie ma jego kontynuacji

ocenił(a) film na 1
ewka1914

Miejmy szczerą nadzieję, że nigdy.