PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=418956}

Ostatni Władca Wiatru

The Last Airbender
2010
5,3 51 tys. ocen
5,3 10 1 50519
2,5 25 krytyków
Ostatni Władca Wiatru
powrót do forum filmu Ostatni Władca Wiatru

Mam pytanie jako, że film dla mnie nie jest wcale taki zły, chciałbym wiedzieć, gdzie mogę obejrzeć lub przeczytać kontynuacje przygód z filmu ?

ocenił(a) film na 6
djblank

Film ten powstał na podstawie bajki. Kiedyś można ją było oglądać na kanale Nickelodeon ale nie wiem jak jest teraz. W każdym razie polecam.

ocenił(a) film na 7
marek457

Przydałby się dokładny link do nazwy Anime lub mangi kontynuującej dokładnie watek z film...

djblank

Avatar: The Last Airbender, po polsku, Awatar: Legenda Aanga, to kreskówka, nie anime i tym bardziej nie manga, a na tej stronie przecież masz odnośnik do tejże kreskówki.

djblank

przykro mi, ale dokładnego wątku z filmu nie znajdziesz nigdzie, bo skrócili go o 2/3 jeżeli chodzi o fabułę, a tak jak ktoś już napisał w innym temacie na tej stronie, to co zostało zmienili... więc znajdziesz tylko rozszerzoną wersję i troche inną niż tutaj...

ocenił(a) film na 1
djblank

Musisz obejrzeć cały serial, bo tam w I sezonie (tym który zekranizowano w tym filmie) wiele rzeczy było inaczej, było wiele nowych postaci.
Serial to Awatar: legenda Aanga. Polecam go

ocenił(a) film na 1
MistrzSeller

Niestety wiele osob się zniechęca po pierwszym odcinku. Szkoda ze nie dają szansy dalej obejrzeć, pierwsze dwa faktycznie średniaki. Dopiero potem się zaczyna.