PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=418956}

Ostatni Władca Wiatru

The Last Airbender
2010
5,3 51 tys. ocen
5,3 10 1 50518
2,5 25 krytyków
Ostatni Władca Wiatru
powrót do forum filmu Ostatni Władca Wiatru

NO NO

ocenił(a) film na 6

Zdjęcie Andrew Leśny,muzyka James Howard -jestem ciekaw co z tege wyjdzie,może być nieżle.

ocenił(a) film na 6
narin2o3

a do tego reżyseria - m. night shymalan.

Też czekam bardzo na ten film, oby nei było kichy, bo jak się zawiodę to chyba w końcu stracę wiarę w shymalana. :D

ocenił(a) film na 1
narin2o3

wlasnie koncze ogladac animowany oryginal jestem pod WIELKIM wrazaniem, zazwyczaj trzymalem sie anime ale tym razem nie zawiodlem sie na nie-japonskiej produkcji. Co do filmu to jestem pewien ze to nie bedzie die tragedie jak z dragon ball'em ale wydaje mi sie ze wcisna maksymanlna ilosc watkow z pierwowzoru (3 sezony...) i zamkna to w ramy czasowe przez ktore momentami albo w calosci bedzie strasznie poganiana akcja...mimo wszystko jak tylko sie pokaze lece do kina i polecam wszystkim zerknac na kreskowke, jest smieszna i epicka, a przeciez to daje 80% szansy na WIN :)

ocenił(a) film na 5
Hefron

Najgorszym co może się przydarzyć filmowi, a o czym napomykał reżyser, było
wykluczenie wątków humorystycznych własnie. Jeżeli film będzie tak drętwo-
ponuro-pompatyczny jak dotychczasowe trailery, to będzie porażka. Ale do
kina i tak pójdę, bo tęsknię za uniwersum z kreskówki, która notabene
również polecam!

ocenił(a) film na 6
Faktorio

nie do końca. shymalan powiedział że zrezygnuje z "fart-jokes" bo nie pasują do konwencji filmu - film będzie mroczniejszy i poważniejszy. Niemniej ludzie po pokazach próbnych mówili że z humoru nie zrezygnował.

jorwa

Hefron, film bazować będzie tylko na 1 sezonie a nie na wszystkich 3, więc może akcja nie będzie gnała na łeb, na szyję:).

ocenił(a) film na 1
Rinoa_Sin

@jorwa zawsze zostaja Sokka-jokes :>

auc nawet na tyle nie poszperalem moj blad
Skoro tak sie sprawy maja to szansa na to ze bedzie dobry wzrasta, tak czy siak czekam na premiere