PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=418956}

Ostatni Władca Wiatru

The Last Airbender
2010
5,3 51 tys. ocen
5,3 10 1 50518
2,5 25 krytyków
Ostatni Władca Wiatru
powrót do forum filmu Ostatni Władca Wiatru

Nie oglądałem serialu animowanego Avatar, ale film ogólnie podobał mi sie.

ocenił(a) film na 10
skibaa10

Nie było sekundy bym sie nudziła......akcja bardzo wciągająca..dla mnie bomba!:)

ocenił(a) film na 3
skibaa10

Wg mnie film nie jest arcydziełem kinematografii, ale był ładny wizualnie, miło mi się oglądało. Dałam mu 7/10. Ocena być może trochę zawyżona, ale kiedy go oglądałam, byłam właśnie na etapie fascynacji tai-chi, sztukami walki.

ocenił(a) film na 6
skibaa10

Powiem szczerze, że mimo, iż film był naprawdę GŁUPI, bez żadnego sensu, bardzo słabo wykorzystany pomysł to i tak oglądałem go z wielkim zaciekawieniem. Dlaczego? Otóż jak dla mnie to były najlepsze efekty jakie kiedykolwiek widziałem. Owszem, może nie widziałem jeszcze wielu filmów, może w którymś są bardziej dopracowane i bardziej efektowne, jednak sceny walki po prostu wbijały mnie w fotel z wrażenia. Naprawdę wyglądało bardzo realistycznie i efektownie, a fakt, że było tego ZA DUŻO wcale mi nie przeszkadzał a wręcz przeciwnie. Jak dla mnie mogli zrobić jakiś film powiedzmy krótkometrażowy, wykorzystując właśnie swój talent wizualny, umieszczając same sceny walki, jak to w starych filmach sztuki walki i zapewne wypadłby lepiej.

ocenił(a) film na 3
skibaa10

Gdybym nie oglądała serialu to też bym powiedziała że ok, ale no niestety.. W porównaniu z Legendą Aanga strasznie słabo wypada.