PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=418956}

Ostatni Władca Wiatru

The Last Airbender
2010
5,3 51 tys. ocen
5,3 10 1 50518
2,5 25 krytyków
Ostatni Władca Wiatru
powrót do forum filmu Ostatni Władca Wiatru

Przed chwila skonczylem oglądać, 3/10 nie wiecej

ocenił(a) film na 6
Shinichi

to bardzo dobrze, musisz być pracownikiem ILM, albo współpracownikie Shymalana, bo na dzień dzisiejszy prowadzą jeszcze postprodukcję filmu i kończą dokrętki :P

jorwa

Mam kontakty w Paramount

Shinichi

tak, a moją babcią jest królowa Elżbieta II...

Człowieku, weź się ogarnij...

Luelle

Sama sie ogarnij.
Mam takie wtyki ze wszystkie filmy ogladam jeszcze jak sa w postprodukcji, zreszta jestem autorem wielu glosnych przeciekow
Nie musisz mi wierzyc, ale to prawda

ocenił(a) film na 6
Shinichi

idź trollować na inne forum, tutaj jest jeszcze mało czytelników (więc nie poszalejesz), i w dodatku większość posiada taki artefakt jak IQ (cenna rzecz, polecam).

Tak więc kariery tu nie zrobisz, a jak np wpadniesz na forum Ojca Chrzestnego i napiszesz że do bani i kalka amerykańskiego kina, to więcej osób sie oburzy i zmartwi. Naprawdę. Jak już coś robić to chociaż dobrze i z wykopem, bo jak widać nawet za trollowanie można się źle zabrać.

Tak więc krzyżyk na drogę, powodzenia w życiu i miłej zabawy gdzie indziej, dla mnie EOT.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
użytkownik usunięty
Shinichi

wkrecisz mnie w towarzystwo ? ....................

ocenił(a) film na 6
Shinichi

taaa... i co jeszcze? wpadasz sobie piszesz 3/10 i wszyscy mają ci uwierzyć? jakiś powód takiej oceny, jakieś szczegóły które by wskazywały że jednak wiesz coś o tym filmie? nie? aha, no tak, ale 3/10... mimo że ILM nie skończyło robić efektów, shymalan dokręcał kawałki, JHN nie skończył muzyki.

I jeszcze publicznie się pochwalić że jest się autorem przecieków z paramounta...

Sry, ten przyjeb tu pasuje, tylko pod zły adres poleciał. W takiej formie wyglądasz na typka co wsadził kij w mrowisko, ale się okazało że nawet mrówki mają go w dupie.

jorwa

i dzięki temu, że zaczynasz wyzywać ludzi myślisz, że jesteś wiarygodny? Hahaha, skąd bierzecie się wy, trolle?! Tak z ciekawości pytam:P

jorwa

jorwa wiesz ze z calej ekipy tutaj to ty wyszedles na najwiekszego debila, nie dosc ze odpisales na tak glupi temat to jeszcze traktujesz to powaznie i sie plujesz. Nudzilo mi sie, zalozylem temat, przyszedl leszcz i zaczal sapac.
Skończ

Shinichi

masz specyficzne poczucie humoru xD

btw, opinia osoby, która widziała wcześniejszy pokaz najbliższego trailera, który my obejrzymy 28 kwietnia:

"That first trailer kinda got me thinking about the film - but I hadn't seen anything to made me think this was a full on epic Fantasy. But in the upcoming trailer - there's some imagery that just *beep* is killer. The Falkor looking thing, then this strange lizard beast thing - and a couple of others... LOOKED REAL DAMN GOOD. The large establishing shots just had a sweep that felt kinda classic. Check out the trailer and see how you feel. To me, all I thought Airbender was - was a bunch a guys waving their hands around throwing elements at each other and flying around. This new trailer opens up the world to Dragons, lizard steeds and flying cat-dog dragon thing. And the cities look cool as well. This just feels like a completely different M Night - I'm very curious."

pozytywnie:)

ocenił(a) film na 6
Shinichi

no nic, myślałem że porządnie tutaj pograsz, że wykazanie ci że farmazony prawisz będzie trudniejsze (tak, też mam czasem wolny czas i chętnie dyskutuję z trolami, tylko zazwyczaj to bywa wyzwaniem intelektualnym), ale widzę że jak tylko troszke konkretniej, to rzucasz ręcznik, podwijasz ogon, i jeszcze wierzgasz na odchodnym. Niemniej zawiodłem się bo mimo słabego początku liczyłem na trochę samozaparcia, a tu proszę - zwykły syndrom niedopchnięcia.

jorwa

Tak to jest jak zakladasz temat dla jaj (z poczatku mialem juz w ogole nie chodzic na to forum) i przychodzi jakis debil ktorego jedyna rozrywka jest siedzenie na internecie i przegadywanie sie z trollami. Sorry ze cie zawiodlem

ocenił(a) film na 6
Shinichi

no zawiodłeś, praktycznie w każdej sferze. ale chyba nawykłeś do takiego stanu rzeczy, co?

a, no i szaman ze wioski niedaleko kazał przekazać że ja mam rację, ty jesteś głupi i żebyś skarpety uprał koniecznie.

chcesz jeszcze o tym pogadać, czy dasz spokój? pewnie niedługo rachunek za neostradę przyjdzie, więc za długo w necie nie posiedzisz...

jorwa

Gawsh, poddaje sie. Co za kretyn

ocenił(a) film na 6
Shinichi

niedobrze, mały zasób słów mamy, jak nie potrafimy wyrazić myśli bez obrażania innych. ALe to już obserwuję od kilku twoich postów.

De faco cały czas mi brakuje zwyczaju, że dzieciom komputera z internetem się nie daje, mniej problemów pokroju tego wątku by było.

jorwa

Nie jestem juz dzieckiem -.- Tobie za to powinni odebrać dostęp i wyslac Cie do jakiegos osrodka leczenia nerwic
Mówie powaznie

ocenił(a) film na 6
Shinichi

Nerwica jak nerwica, każdego łapie ciśnienie, jak widzi gówniarza (uwaga denotacyjna - gówniaż jako stan ducha a nie jako określenie względnego wieku - ile masz lat nie wiem i mnie to nie obchodzi, możesz mieć nawet 60 i nic to nie zmienia - osobiście nie dałbym ci więcej niż 14-15 + ciężkie dzieciństwo w jakiejś obskurnej dzielnicy) który pyskuje do obcych ludzi bo siedzi za klawiaturą i nic go nei rusza.

Nawet za bardzo nie ma jak z tobą nawiązać kontaktu, czego by nie napisać, twój post to stały komplet: inwektywa + dystansowanie się od sytuacji, jaki to niby nie jesteś "loozaq".

Ja już raczej skończę tutaj bo szkoda zachodu i nerwów (nerwów za dużo nie ma, wbrew pozorom nie siedzę przed monitorem z pianą na ustach i nie napier***am w monitor po każdym twoim poście), zawsze po prostu jakoś omijały mnie takie indywidua, stąż też chwilę postukałem w klawiaturę z ciekawości, ale wszystko ma granice, niczego mądrego się od ciebie nie dowiem.

Pozdro i miłego sprawdzania niektórych słów na wikipedii.

jorwa

No wlasnie to ty jestes tym ktory siedzi za klawka i sie pieni. Ja tylko napisalem ze ogladalem ten film, to ty sie rozpisujesz iwrzucajac jakas tania psycologie myslisz ze sie kreujesz na inteligenta.
Lat 17, na dziecinstwo nie narzekam, dzielnica tez nienajgorsza
Wiem ze to ja jestem tutaj loozakiem a ty palantem ktory sie niepotrzebnie produkuje dlatego to zaznaczam w kazdym poscie
Zreszta kto tu mowi o dystansowaniu sie do sytuacji "postukałem w klawiaturę z ciekawości"
Zalosny jestes, idz juz spac lepiej bo zal czytac

Shinichi

Hahahaha, jaki zjeb xD

Shinichi

ja też już film widziałem, dam trochę wyżej, może 3.63/10?

ramzesik

Odpowiadam na komentarz na blogu: A ty jestes zydem pracującym na zmywaku w UK. Pozdrawiam

ocenił(a) film na 1
Shinichi

a ja jeszcze filmu nie widziałam a i jak zobaczę to dam 10/10 mam osiemnaście lat i KOFFAM TAKIE BAJKI XD
ps.Kinowa wersja Dragon Ball była do dupy mam nadzieję że avatar będzie lepszy

ocenił(a) film na 1
rei_hino17

bleelalkfdlafmfakfadvalkn vlj njlndwfnfwujnurw

hahah też pospamiłem miłego dnia życzę wszystkim botom które mają podjare że się kłuciły z wielkim botem:D

Shinichi

mamy pierwszego przygłUpa :) tak dla jaj to piszę tak sam jak ty O_o

ocenił(a) film na 6
Shinichi

bez capslocka i grzeczniej, to nie podwórko...

jorwa

25 kwietnia 2010 12:37
"Ja już raczej skończę tutaj bo szkoda zachodu i nerwów "
Wlasnie widzę jak skonczyles

ocenił(a) film na 6
Shinichi

skończyłem na tamten temat i nie zamierzam wracać do tego, ale chamstwo trzeba tępić zawsze i wszędzie. Też nie zamierzam się wdawać w pyskówki na ten temat, jak utrzymasz taki poziom wypowiedzi, to po prostu zgłosze twoją działalność administracji. Miłej majówki.

jorwa

Bedziesz mnie tu straszyl administracja
Jestes przyjebem ktory prowadzi w internecie krucjaty bo w realu jest maly
Odpusc sobie w koncu bo nudny jestes
Aha i mam gdzies twoja administracje

ocenił(a) film na 6
Shinichi

nie jest moja, jest bardziej twoja, bo dla takich gamoni właśnie potrzebna jest na kazdym portalu gdzie można zostawiać swoje myśli. Coś jak opiekunka do dziecka - woła się ją jak bobas zaczyna wierzgać, a rodzice nie mają możliwości się sami tym zająć.

To jaki jestem w życiu to moja sprawa, jeśli po kilku linijkach na bardzo wąski temat potrafisz oceniać ludzką osobowość to się tu marnujesz chłopie. Rzuć szkołę i zajmij się tym do czego jesteś stworzony, powinieneś zarabiać miliardy na doradztwie albo w poradnie psychologicznej, a się marnujesz rzucając wątpliwymi żartami na jakimś zapyziałym forum.

Tylko grunt żebyś szybko się za to zabrał, bo z takim temperamentem albo się zostaje zburaczałym prezesem małej/średniej firmy (wersja optymistyczna) albo zostaje się mistrzem smażenia frytek (wersja realistyczna).

jorwa

jorwa ale dlaczego ty tak tu spamujesz?
bo teraz jesteś taki zwykły troll skoro wdajesz się w takie "dyskusje" i tak nigdzie nie prowadzące...

Spaniell

zostawcie tego Shinichi, jest żałosny. On chyba sobie myśli, że jest fajny jak napisze niepochlebne komentarze o filmie, który nie wyszedł, a potem jeszcze się rzuca, że go wyśmiewamy przez to. Takich ludzi nie traktuje się poważnie, oni są żałośni, niedowartościowani i prawdopodobnie są nerdami, które cały dzień siedzę przy kompie w nadziei, że ktoś usłyszy ich "ęnteligentne" wypowiedzi. Proponuję w ogóle skończyć temat i nie odpisywać więcej na takie żałosne wypowiedzi.

ocenił(a) film na 6
Luelle

sry, jestem moderatorem na kilku forach, takie zboczenie mam, że próbuję nawiązać kontakt z takimi ludźmi, ale może faktycznie nie warto.

Luelle

No to raczej ze siedze tu 24/7 i gapie sie na takich pojebancow jak wasza smieszna grupka. Nie mozna juz zalozyc głupiego, pozbawionego sensu tematu bo znajduje sie banda rycerzy internetu (i kto tu jest nerdem?) i zaczynaja opluwac monitor
Niektorzy po prostu internet biora za bardzo na powaznie

Shinichi

buahahahaha, czy ty jesteś normalny!? xD a jakiej reakcji spodziewałeś, pisząc takie pieprzone bzdury!? xD że poprzemy cię?! nie wiem na jakim świecie ty żyjesz, ale pewne jest, że na ch*jowym, bo nikt inny nie chce w nim mieszkać:P co za normalny człowiek wchodzi na forum, wymyśla niestworzone rzeczy i jeszcze potem się kłóci?! Nawet ci nie współczuję, choć wiem, że nikt w realnym świecie ciebie nie kocha.

idź ponudź się na innym forum, bo na tym już NIKT nie dokarmi trolla...

Adiós!

ocenił(a) film na 1
Luelle

spaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam
każdy kto odświeży ten temat jest DEBILEM skończmy spory z 17 latkiem.... co ma frajdę z tego, że z ludzi troli robi

ziemiak11

wtyki to możesz mieć w szkolnej świetlicy jak trzeba skołować planszę do monopoly albo chińczyka.

Abukashi

fajna morda

Luelle

a t musisz byc brzydka i niedorozwinieta i mieszkac w smietniku bo nikt nie chce zyc obok takiego smierdzacego gowna jak ty. Twoi rodzice cie wrzucili do jeziora jak mialas 2 lata ale udalo ci sie odratowac niestety dostalas wodoglowia i wszyscy sie ciebie brzydza. Nawet nauczyciele nie chcieli przychodzic do twojej klatki na lekcje indywidualne
Wywnioskowalem to po lekturze twoich postow
psychologia przez internet ftw

Shinichi

jesteście zajebiści XD

kocurr

czy wy, ludzie, możecie przestać podbijać posty tego trolla? bo tylko sprawiacie, że głupie dziecko się cieszy, iż może pokazać swe prostactwo.