Film ten spodoba się fanom Eragona, Złotego kompasu, pierwszej części Narnii, reszta powinna go sobie odpuścić.
Liczyłem na fajne efekty specjalne, nie było ich.
Liczyłem na fajne efekty 3d, ich to już w ogóle nie było, tak samo można było puścić na 2d i różnicy by nie było.
Kilka rozwiązań można było pominąć nie szkodząc fabule, ale część można było rozwinąć, aby miało wszystko ręce i nogi, a tak wyszło jak wyszło.
Zmartwię cię jeszcze powinny być 2 części ziemi i ognia ale sądząc po tych komentarzach to raczej nie powstaną chyba że zmieni się reżyser i scenarzysta no bo po obejrzeniu filmu na kompie to mnie nie zachwycił jak to bywa w kinówkach to połowę wątków pominięto wiem gdyż oglądałem serial animowany który miał swój klimat a tu lipa i porażka jeśli powstaną kolejne części to obejrzę ale nie w kinie ponieważ po pierwszej części lepiej być ostrożnym
Też oglądałam serial animowany i pominęli wiele wątków, owszem, ale szalenie podobała mi się choreografia tego filmu i choć mnie nie zachwycił, to nie powiem, że był kiepski... Całkiem sympatyczny i relaksujący.
Czyli twoim zdaniem osoby którym spodobały się : Eragon, Narnia, Złoty kompas itp. to dzieci ???? Chłopie nie wiem ile masz lat ale potraktuje to jako komplement. Jestem dzieckiem ( chociaż zapewne masz wiele wiosenek mniej ode mnie) skoro nie zmieszałem tych filmów z błotem ???
Poprawka chłopie, fanom Eragona też się nie podoba. Fabuła dno, aktorzy dno i reszta też dno. Ciężko mi było wysiedzieć.
Zgadzam sie aktorzy to dno, osobiście oglądając to miałem wrażenie ze film nie ma w ogóle żadnego ładu ani składu, pominięte zostały całkowicie wojowniczki kioshi(co całkowicie mnie dobiło ponieważ są one ważna częścią dalszych części, a przynajmniej Suki), a efekty specjalne???-dala mnie nie ma żadnego zachwytu. Mam nadzieję że Shyamalan nie weźmie się za kolejne części i nie schrzani roboty. Nie wiem co mu przyszło do głowy żeby brać sie za taki film nie mając wcześniej większego doświadczenia w tego typu produkcjach.