Ostatni Władca Wiatru

The Last Airbender
2010
5,3 51 tys. ocen
5,3 10 1 50589
2,7 18 krytyków
Ostatni Władca Wiatru
powrót do forum filmu Ostatni Władca Wiatru

Który z tych na głównym plakacie jest zły? Gościu, który wygląda jakby miał białaczkę czy ten drugi?

Bowen

ten drugi:)

Bowen

"zły" to pojęcie subiektywne;) "ten drugi" jest po prostu bardziej skomplikowany:)

ocenił(a) film na 3
mayaray

Dokładnie, dlatego powiem, że żaden. Z pewnością Zuko nie jest typowym czarnym charakterem, to po prostu zagubiona duszyczka ;3 Pomijając fakt, że w animacji jest najbardziej uroczą postacią spośród wszystkich^^

Delianne

w 1 czesci głównym złym jest admirał Zao!

ocenił(a) film na 6
Spaniell

Głównym złym zawsze będzie Darth Vader...

jorwa

no i oczywiście głównym nad głównymi złami jest Lord Ozai xD

Luelle

a ja bardzo kocham Alzulę!!! i wale nie jest za krótko

Bowen

wielkie dzięki wszystkim :):)
pewien nie byłem, choć oglądałem zwiastun z dubbingiem

Bowen

Ten zły to Zuko - nie chodzi o osobowość, tylko o beznadziejny dobór
aktora.

ocenił(a) film na 6
Koshi

racja, powinien go zagrać anthony hopkins, dobrze sobie radzi ze skomplikowanymi rolami.

jorwa

hah xD
a wiesz, że podobno po pokazach wstępnych ludzie twierdzą, że filmowy Iroh jest jedną z najlepszych postaci? xD

ocenił(a) film na 6
Luelle

tak, ale jest też skazany na porazkę, bo nie jest gruby, co z góry przesądza o tym że jest beznadziejnie dobrany do tej roli... i w koło macieju. Jak Zuko dostanie oskara a Iroh złotą palmę, to i tak znajdą się ludzie, którzy stwierdzą że to układy i układziki a aktorzy byli ciency bo nie wyglądali jak w kreskówce...

A ja wam mówie, jeszcze ktoś się czepnie że Appa ma za mały nos :D

jorwa

albo że ma za dużą strzałkę, a momo za małe uszy xD

zawsze znajda się tacy, którzy będą wszystko krytykować. Mnie najbardziej wkurzają ludzie z "Racebending". Serio, oni są nienormalni. Sami są rasistami...